fredag 30 mars 2012

En spännande vecka i livet

Fredag igen och sol som värmer kinder på morgonpromenad, även om det var lite småkyligt i tidig morgontimma. Promenader väcker både kropp och knopp och ger en galant start på dagen om man frågar mig.

Den här veckan har bjudit på många intressanta möten. Jag älskar att växa i möten med andra sköna personligheter. Jag har dels förmodligen hittat en liten atelje till mitt konstnärliga skapande som dessutom ligger på promenad och cykelavstånd från hemmet. Jag kommer att dela den med några andra kreativa själar vilket kan skapa en härlig dynamik och inspiration. Det är underbart att vistas i kreativa miljöer med andra likasinnade.

Jag har hittat en perfekt lokal mitt på Avenyn att hyra in mig i för min coaching i enskilda samtal. En sprakande kvinna som sprudlade av energi och ideér. 

Och som toppen på moset så har jag träffat en fin och härlig kvinna som jag haft kontakt med via min blogg och Facebook ett längre tag men som jag inte träffat i realiteten innan. Hon driver Din Hälsokälla och där kommer nog också visa samarbeten att äga rum i framtiden. 

Att luta sig tillbaka, ha tillit till processen och lita på sig själv och sin förmåga var något som de blivande coacherna
var otroligt duktiga på under gårdagens uppcoachning


Torsdagen spenderades i Linköping där jag arbetat som examinator till ett gäng kvinnor som utbildat sig till diplomerade coacher enligt ICF och fick ta del av och bedöma deras slutcaoching. Så fascinerande att  se andra människors sätt att investera av sig själv i relationen med sin klient. De har ju alla samma kunskap och verktyg och har genomgått exakt samma utbildning, men helt olika sätt att bemöta sina klienter eftersom man ändå laddar ner den egna personligheten i mötet. UTVECKLING

Idag väntar ännu ett intressant möte med en högt uppsatt person som är intresserad av coaching. Få se vad det kan leda till månne. 

Tänk vilken härlig tid vi går till mötes med ljuvlig solnedgångar i ljumma sommarkvällar

Nu rakt in i fredagen med ett vidöppet hjärta

kram på er


5 kommentarer:

 1. Du är verkligen inne i ett flow nu :) *kram*

  SvaraRadera
 2. Som vi brukar säga.....Underbar ska underbartha<3<3<3.....Lovely you vilket F L O W.....Jag antar att även du som "elevernas" (coacherna) ledare influerat till att ha tillit till processen....Det är det jag säger....Dom har "tur" att dom får träffa dig OCH dina medpartners naturligtvis. En kombo sitter aldrig ivägen....liksom myntet har två sidor behöver Vi även se livet och våra lärdomar från olika håll och erfarenheter.
  Puss o kärlek i kalla vårvindar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är det så. Jag tror att det handlar många gånger om att om man vågar öppna hjärtat på vid gavel och gå utanför komfort zone händer det grejer...helt enkelt att man vågar ha flow...och vågar säga ner till det som inte går i linje med där man är i livet för att skapa plats för det som går under epitetet passion.
   Kanske har dom tur, kanske ger dom så mycket själva att det är lätt att ge tillbaka också...give and take
   jaja...tack och puss o kram

   Radera
 3. Häftigt! När man lämnar något så frigörs energi, möten och platser som ska komma till dig.. helt rätt steg för dig fina.

  Kramen från Liv

  SvaraRadera