måndag 26 mars 2012

Framtida härligheter på agendan

Just nu är jag i ett nästintill övernaturligt flow. Får coach och föreläsar-erbjudanden om jobb som vem som helst skulle jubla över. Jag gör det också. Jublar alltså. Behövde en lokal till detta och inom loppet av en timme var det ordnat. Synk, ödet, mening eller the law of attraction.Välj vad ni vill. Ni som följt mig vet ju vilket perspektiv jag väljer att se det ifrån.

Har också en längre tid sökt en vacker, inspirerande och kreativ miljö att förlägga mina kreativa måbra-kurser på. Har nu också hittat detta. När fredagen var som absolut vackrast och vårsolen så enastående att man blev tårögd tog vi bilen ut till Fjärås och träffade två härliga själar som skapat ett paradis i skogen. Gaia Life och Retreat - En kursgård som motsvarar mina inre böner och önskemål fullständigt. Så vackert beläget att tystnaden nästan var bedövande. Betande får inpå knuten, surrande humlor, fika i vårsolens glans på vacker veranda och en kort promenad över ängen så var vid en spegelblank insjö i skogsbrynet. Att dom sedan hade inrett med själ och hjärta gjorde upplevelsen ännu större. Det var poesi i fysisk form.

Så nu mina vänner bör ni avsätta en helg i slutet av sommaren för att ägna er åt er själva. Ni som känner att ni vill något mer och som känner att ni har något mer där inne som vill komma ut och ge dig mer närvaro och glädje i vardagen. Vi kommer att meditera, måla och skapa förusättningslöst, göra utvecklande övningar som tar oss framåt i vår egen personliga utveckling. Jag kommer att ge er verktyg som ni sedan kan använda för att göra dagarna fyllda av mer LIVSKRAFT. Om vädret tillåter kommer vi att måla ute i det vackraste rummet av alla, nämligen naturen. Maten kommer att bestå av vegetarisk vacker mat som är som en tavla att inmundiga.
Om ni är intresserade kan ni maila mig på emma@livskrafteremma.com så får ni mer info mailat till er

Stor kram alla härliga ni.
Love

9 kommentarer:

 1. Åh, så fint och fridfullt att man får en tår i ögonvrån!
  Ann

  SvaraRadera
 2. Åh, vad mysigt det ser ut. Härligt att du har sådant flow i livet.

  SvaraRadera
 3. Ser ljuvligt och rofyllt ut!
  Det låter som en fantastisk helg och jag hoppas verkligen att jag får möjlighet att delta - en underbar mix av saker jag älskar!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Med glädje välkomnar vi dig Emma med din Kurs till oss på Gaia.
  Hjärtliga hälsningar
  Ania

  SvaraRadera
 5. Så vackert ! Precis i min stil...
  Ibland faller allt bara på plats. Ha det så trevligt i sommar!
  Soliga hälsningar
  Yvonne

  SvaraRadera
 6. Det som är menat känns ju i hjärtat direkt. En underbar plats som nog passar dina syften perfekt! Härligt.

  SvaraRadera
 7. tack för härliga kommentarer alla sköningar...ja visst verkar det själagott och hjärtehärligt :P
  kram på er och ha det bäst
  Emma

  SvaraRadera