fredag 23 mars 2012

Ännu en ängel har landat


Ännu en ängel är resultatet av gårdagens dans med penslar och dukar.
Jag har sagt det förut och jag säger det igen eftersom det är så påtagligt. Jag är just nu i en
process av något jag inte riktigt kan sätta ord på. Kanske är det våren kanske är det något annat. Jag känner av andras energier på ett väldigt påtagligt sätt. Jag får till mig saker om människor jag möter och om människor jag inte möter. Det är både intressant och lite jobbigt men mest är det ren fascination.

Den här ängeln skiljer sig lite från de tidigare jag gjort på sistone. Min rattframme vän sa t o m att hon var lite porrig men det var absolut inte min intention.Snarare nakenhet i sin renaste form. Vill förmedla känslan av den rena sköra nakenhet som man ibland ställs inför, inför sig själv och den egna självbilden. Har försökt förse henne med ord på det sätt som jag brukar göra med mina målningar men den här målningen vill inte ens ha några ord.

Med den här målningen vill jag lämna tolkningen fri och därigenom utan ord så att man som betraktare kan släppa tänken fritt när man beskådar henne och skapa ett personligt värde runt upplevelsen.

Jag har idag varit och besökt en kursgård här utanför Göteborg som är SÅ RÄTT för mina kreativa skapar/personlig utvecklings kurser och för utställning av min målningar. Jag kommer snart att berätta mera om detta makalöst vackra paradis på jorden.

Tänk att när man är på rätt väg kommer allt man vill in i ens liv.
Ja, så är det bara, bannemig :)

6 kommentarer:

 1. ÅÅåå, vad härligt och spännande med kursgården. Jag känner den nakenheten du talar om och jag ser mig själv i tavlan. Underbar! Jag måste få tacka dig för din övning igår om att gå igenom sig själv bit för bit och ge komplimanger och positiva ord till sig själv.
  Jag gjorde den övningen igår och idag när jag solade. Wow, vilken känsla att höra mig själv säga dessa positiva ord om mig. Fan, vad jag gillar mig. Power till denna övning. Jag har gjort reklam om den och länkat till den .. Kram och ha en skön fredagkväll.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men om du visste vad genuint glad jag blir av dina ord MarieLouise. Det är viktigare än alla pengar i världen att jag kan inspirera andra att må bättre. Härligt
   Tack och ha en fin fredagskväll
   kram

   Radera
 2. Nakenheten i sin rena enkelhet - är bara vacker :)
  Vacker - är denna tavla, denna målning, så är det bara :)
  Och - Grattis du fina jordiska ängel,
  till rätt plats i rätt tid,
  dit vi ju hamnar när Alltet är med och vill så :)
  Och - DU har Alltet med dig -
  och Änglarna, så är det :)
  Änglakram för bästa flöde och flyt och
  för det rena o enkla :)
  :D

  SvaraRadera
 3. Så rätt du har! När man är på rätt väg så liksom faller möjligheterna ner som snöflingor framför ögonen :-)
  Jag tror också att du utvecklat blicken för att se just vilka flingor du ska fånga! Kram

  SvaraRadera