tisdag 1 maj 2012

Och när man vill säga något med ett smycke...Jag ha alltid haft en förkärlek för stilistiska smycken med grafisk bokstäver. Ja, jag kanske mer ska säga att jag är ganska bokstavs-galen rakt av och då gäller det i såväl mitt målande skapande som i smycken och inredning. Förmodligen har det att göra med att jag är en ordnörd som älskar leken med det svenska språket. För att inte tala om ordstäv, afforismer och klokord som symboliska vägvisare i vardagen. Det är nog mest det sistnämnda som är min tanke med dessa smycken som jag nu börjat tillverka. Jag har många ideér som trängs under mitt trassliga hår och jag njuter av tanken att kunna skapa smycken med de ord jag själv vill och som jag tycker passar. Framför allt kommer mina nära och kära att få passande smycken som är speciellt utvalda och tillverkade för just dem - från ett hjärta till ett annat. 
Here we go ;-)

6 kommentarer:

 1. Du är så fantastiskt kreativ Emma! Det härliga är att du med dina smycken, målningar mm, riktigt konkretiserar dina vackra tankar och delar dem med oss både i ord och föremål. Tack för det!

  Kram/Emma

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men oj...tusen tack från hjärtat Emma
   stor kram och var rädd om dig

   Radera
 2. en evig sked...
  så naken och så innehållsrik.
  det är ju med den man skedar i sig sin tillvaro!
  den gillade jag :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är det lite coolt....tack från hjärtat och ha en go kväll

   Radera
 3. Vilket fint smycke! Kul att hitta hit! Vi önskar en fin fin dag! /emelie och elin

  SvaraRadera
 4. Så snyggt smycke.. kan tänka mig alla vackra smycken och ord du kommer att skapa.. det gör du ju redan på så många vis.

  Kramar

  SvaraRadera

INSPIRATIONSHELG

Tillhör du också en av oss som levt upp till andras förväntningar gång på gång. Trots att det ibland inte alls legat i linje med Din...