måndag 28 maj 2012

En kväll kryddad med magiI skrivande stund mina vänner sitter jag i sängen och äter vattenmelon och har det själagott. I sängen bredvid sover min lille prins Holger och andas trygga långa andetag och är lika vacker som bara en tvååring kan vara. Fönstret mot sommarkvällen står öppet. Jag hör fåglarna samtala med varandra, och kanske tycker dom också att kvällen är magisk, precis som jag. Ett ljuvligt mirakel har åter skett. Lille Cornelis föddes kl 14.54 idag och jag är mormor för andra gången. Ett litet gossebarn har kommit till jorden och jag fascineras lika mycket varje gång. Tänk att det var på riktigt. Att det var en liten människa där inne. Jag känner så mycket kärlek att jag fullkomligt bubblar över. Jag läste någonstans för ett tag sedan nedanstående:

Nu vet jag varför det putar både här och där på min mulliga kropp - det är ju för att jag är så full av kärlek att jag nästan inte får plats

Ja mina kära läsare det är SÅ jag känner det denna ljuvliga försommarkväll i slutet av maj. Jag är så full av kärlek att jag nästan inte får plats.

kram och kom ihåg att låta de du tycker om få veta det...

17 kommentarer:

 1. vad underbart, grattis. Din bubblande kärlek smittar. Jag kan känna din glädje och lycka i varje ord du skriver. Härligt. kram

  SvaraRadera
 2. Stort Grattis Mommo! De är väl de mysigaste som finns!? <3

  SvaraRadera
 3. Jag känner din kärlek och glädje så jag blir alldeles rörd <3 Och att bli mormor/farmor är verkligen något jag ser framemot.
  Grattis till dig!!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 4. Grattis Emma!Och så fint skrivet!

  SvaraRadera
 5. Åh, så vackert om kärleken som putar och knappt får plats :-). Grattis till ett livets mirakel! Jag har 4 barn och varje födelse har varit lika unikt, förunderligt vacker och hänförande. Lyckan är stor och man känner sig välsignad.

  Kraaaam

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hihi....jag visst är det en rätt gullig tanke
   kram kram

   Radera
 6. åh, vilken ljuvlig läsning. vilken lycka du förmedlar :)
  förnöjsamhet och glädjefrossa. grattis till mormorskapet igen.

  SvaraRadera
 7. Vilken underbar lycka. Vilket fint namn, det tycker jag mycket om. Du är dessutom inte vilken mormor som helst utan en sagolik, härlig och mycket kärleksfull sådan.
  Kramen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Herregud vilka rader Liv - T A C K
   från hjärtat

   Ja visst är det ett strålande vackert namn...Hans mamma älskar såklart hans namne Mr Vresvijk kan kanske meddelas
   kram kram till fina dig
   <3

   Radera

INSPIRATIONSHELG

Tillhör du också en av oss som levt upp till andras förväntningar gång på gång. Trots att det ibland inte alls legat i linje med Din...