måndag 21 maj 2012

Rosa förälskelseJag är sannerligen ingen förespråkare av energi- och sportdrycker eller andra drycker med hög koffeinhalt Förutom mitt beroende av kaffe latte förstås. Jag anser att när vi har friskt vatten i kranen, frisk luft att vistas i, proteiner och vitaminer att förtära och möjlighet att träna behöver vi inte tillföra kroppen dessa giftstinna beroendeframkallande drycker. 

Men igår föll jag pladask för den nya tjej-sport-drycken" femme natural boost". Den stod där i hyllan i sitt barnsligt rosa utföranden och som den lättlurade estet jag är så var jag bara tvungen att prova. Och sanna mina ord - det blev förälskelse. Frisk grapesmak och inte alls lika söt som traditionella energidrycker av den här sorten.

Jag förstod i samma stund som jag svalde första klunken att den här sommaren kommer jag nog att dricka både en och tio burkar av den svalkande energiboosten med sin charmigt rosa beklädnad.


Jag bekänner - jag har en rosa sommarförälskelse
7 kommentarer:

 1. Oj , man kanske borde prova :))

  Ann-Louise

  SvaraRadera
 2. Kitschigt härlig....kanske man måste prova :-)

  SvaraRadera
 3. Oj, den kanske man skulle prova.. är inte heller nån energidrycksperson men en rosa lockelse kan vara svår att stå emot.

  Kramen

  SvaraRadera
 4. Provade den och jag ÄLSKAR den! Tack för tipset

  Lisen

  SvaraRadera
 5. Haha, nu har jag provat (du kanske skulle be om provision) och den var riktigt god :-)

  SvaraRadera
 6. Hihi ja man skulle nog be om lite provision... ;-)

  SvaraRadera

INSPIRATIONSHELG

Tillhör du också en av oss som levt upp till andras förväntningar gång på gång. Trots att det ibland inte alls legat i linje med Din...