onsdag 29 juni 2011

Näring för trötta själar

Ibland glömmer jag sånt jag vet är av stor vikt för att skapa det liv jag själv vill ha. Då plockar jag fram och läser sådant jag behöver ta till mig. Tar hand om själen och håller den mentala konditionen i trim helt enkelt.
Detta är skrivet av författaren till The Secret :

Attraktionslagen kan inte förändra någonting i ditt liv som du hatar, eftersom hat lägger hinder i vägen för förändring. Attraktionslagen ger oss precis det vi sänder ut, och om du hatar något måste den därför fortsätta att ge dig mer av det du hatar. Det går inte att slippa undan. Kärlek är enda sättet.
Om du helt och hållet inriktar dig på det du älskar är du på väg mot ett underbart liv.
/Rhonda Byrne, dag 179

...och visst är det så...

Något annat jag gör när jag behöver näring till själen i tuffa tider är att bryta vardagsmönster och göra kulsaker som man annars inte brukar. Idag blev en sådan sak att först fika med en mycket varm och omtyckt väninna sen avsluta kvällen med en Stefan Sundström-spelning på Liseberg med finfina dottern Josephine. Det är näring för själar som är trötta, tro mig. Du tar väl hand om din ?

Love to you all

4 kommentarer:

 1. Du sänder massor av kärlek i form av glädje och inspiration så här kommer massor av goda vibbar tillbaka! :) Tack för att du får oss läsare att må så bra med dina ord och din konst!

  Här kommer mer goda känslor
  http://www.youtube.com/watch?v=BhRAysQGbL0

  Ha det bäst,

  //Helene

  SvaraRadera
 2. Underbart att läsa din blogg! Den stärker när man känner sig liten och ledsen..tack!

  SvaraRadera
 3. Tack själva goa läsare som följer mig här i cyberspace
  Love
  Emma

  SvaraRadera
 4. Så är det bara :)
  Håller bara mä dig :)
  Kan inget annat :)
  Jag har haft finfina gosvovvsan här hela da'n idag, 12 timmarspass, puhhh, första kiss o bajs rundan före 7 - känner mig så matt hela jag :/
  Ska ta och tanka mig med lättyoga och meditation tror jag :)
  Kärlek o ljus på dig du fina
  :D

  SvaraRadera

INSPIRATIONSHELG

Tillhör du också en av oss som levt upp till andras förväntningar gång på gång. Trots att det ibland inte alls legat i linje med Din...