onsdag 1 juni 2011

YES, idag har jag den här dagen i min hand och jag gör banne mig det bästa utav den

Jag tycker om juni och juni tycker om mig. På samma sätt som oktober, december och februari. Alla månader vi får uppleva är månader som är vackra och värda att fira. Varje säsong på året är en säsong att lära sig något nytt. Varje dag vi vaknar till en ny dag med nya möjligheter är en gåva värd att vara tacksam för. Vi glömmer så överjäkligt lätt att se det vackra och värdefulla i att finnas, att andas, att kunna välja och att ha möjligheter. Vi glömmer t o m att vara tacksamma för alla fina  människor vi har omkring oss. Inget av detta, mina vänner, är en självklarhet, inget av detta är en garanti inför imorgon.... men för just nu :)

Vi räds så mycket och oroar sönder så innerligt många dagar. Vi gräver ner oss i tankar som "tänk om det värsta händer" och "tänk om jag inte klarar av..." eller "tänk om det blir si och så" istället för att se YES, idag har jag den här dagen i min hand och jag gör banne mig det bästa utav den.

Kanske är den här dagen både full av jobb, saknar sol, brist på förmögenhet och är t o m vardagligt gråtrist i sin framtoning. Men du, det är ännu en dag av LIV, ännu en dag till vårt förfogande och vi vet att vi har den. Förgyll den, smycka den med skratt, tacka allt och inget för allt du har att vara tacksam för och skit i bristerna. Ju mer du är tacksam för desto mer får du att vara tacksam över. Så funkar universums oskrivna lagar, jag lovar.

Så skål och klackarna i taket denna härliga onsdagskväll i juni. Skål för LIVET och för att vi finns här och nu.
Måhända hurtigt i överkant...men du...det struntar jag blankt i. Så enkelt är det :)

Puss och kram

2 kommentarer:

  1. Ja nu fångar vi den här dagen på något härligt sätt. Själv myser jag med prinsen af universum:)

    SvaraRadera
  2. Hurtigt i överkant eller inte beror på vem som tolkar och är upp till dem.....so what! Vi ska väl leva medans vi lever.....allt annat suger bara energi helt i onödan. Love you.....Puss

    SvaraRadera

INSPIRATIONSHELG

Tillhör du också en av oss som levt upp till andras förväntningar gång på gång. Trots att det ibland inte alls legat i linje med Din...