tisdag 3 maj 2011

Vem gråter vid din grav


För er som ännu inte läst "Vem gråter vid din grav" av Robin Sharma vill jag bara säga GÖR DET. Är ni det minsta intresserade av att få ett bredare livsperspektiv, nyare infallsvinklar och underbara levnadstips så tycker jag ni ska köpa den här boken och ha den som en liten livsbibel att återkomma till med jämna mellanrum när du känner att livet har lite väl mycket tugggmotstånd och uppförsbacke. Man kan också ha den för att peppa sig själv i största allmänhet.

Det här är nämligen ingen traditionell romanliknande bok såsom Robin Sharmas tidigare bestseller "Munken som sålde sin Ferrari" utan mer ett samlat verk innehållande en massa reflektioner, citat, tips och livsvisdomhistorier.

Man kan slå upp vilken sida som helst och se vad boken vill säga idag men man kan också göra som jag och sträckläsa hela boken och bli varm i hela hjärtetrakten. Nu "köper" jag väl inte exakt allt som står i boken men det behövs inte för man kan ju ta till sig det man känner är viktigt och sant för en själv och lämna resten därhän. 

Så har du inte köpt den - gör det :) 

Har du sen lust att berätta vad du tyckte blir jag självklart kanonglad

kram på er alla vackra själar

10 kommentarer:

 1. Tack för tipset!
  har den första boken liggandes här hemma, undrar varför jag inte börjat med den? Hm. Älskar att läsa och kan inte lämna hemmet utan att ha en bok i väskan.
  Vad händer med iivet i övrigt? Allt väl hoppas jag?
  Nu får det vara nog med isiga vindar. Med hopp om vårliga vindar och nya äventyr...

  SvaraRadera
 2. Jag har sagt tidigare att jag skall läsa även denna bok av Robin men det har faktiskt inte blivit av. Tyckte mycket om de andra. Nu tar jag det som ett tecken på att det är dags att införskaffa den. Så tack, jag återkommer vad jag tyckte. Puss

  SvaraRadera
 3. Tack för tipset Emma!
  Jag har hans andra böcker och tycker mycket om dem.. så nu är det nog dags att införskaffa denna också. Återkommer med recension ;)

  Kram finaste Du!

  SvaraRadera
 4. Läser den nu och den är bra. Visst allt köper jag ju inte men mycket är tänkvärt

  Kram Maria

  SvaraRadera
 5. Alltid bra att få tips om bra litteratur :)
  Och dina tips litar jag på, bra eller hur :)
  Men, nä - jag har inte läst någon av hans böcker, men har ett helt bibliotek själv hemma här :)
  Skönt att sjunka in i en bra och tänkvärd bok :)
  Men som sagt, vi behöver inte köpa allt :)
  Ha det bäst goaste du, för det är du värd :)
  Kraft och änglars ljus
  :D

  SvaraRadera
 6. Ska införskaffa, låter som en bok att ha liggande framme och återkomma till då och då. Låta besökare titta.

  SvaraRadera
 7. Tack för tipset. Ha det gott.
  Kram Cecilia

  SvaraRadera
 8. DEN ska jag köpa :). Har endast läst Munken.. och den tyckte jag mycket om.. just nu är det lite uppförsbacke, ett tappat fotfäste och en saknad efter den där glädjen som brukar kvittra nästan konstant i mitt rum.. men jag vet att jag behöver gå igenom det för om jag försöker gå runt det hamnar jag bara i en cirkel..

  Kramar och tack för att du sprider så mycket klokskap och lite livsglitter

  Kramar från Liv

  SvaraRadera
 9. Tack för tipset. Den ska jag köpa. Behövs alltid tänkvärda ord för att se livet som det är och som kan göras bättre! Din blogg ger goda tankar, och det behövs.

  SvaraRadera

INSPIRATIONSHELG

Tillhör du också en av oss som levt upp till andras förväntningar gång på gång. Trots att det ibland inte alls legat i linje med Din...