måndag 2 maj 2011

Tips i jakten på den rätte

Många är de människor som väljer att leva som singlar idag men många är också dom som lever som singlar men som själva inte valt det. Det här kan vara både frustrerande och ganska påfrestande i längden. Vi bär ju alla på en outtömlig källa av kärlek inom oss och det är naturligt att vilja dela den med någon annan. Det här leder ofta till tankar som "jag kommer aldrig att träffa någon" "jag är för gammal" "jag är för tjock" "alla härliga killar/tjejer är redan upptagna" eller  "när jag väl träffar någon så visar det sig alltid vara fel person"

Ofta tilltar dessa förminskande tankar ju längre man varit singel och ju fler misslyckade relationer man har i bagaget. Så synd eftersom det finns någon för alla. Believe me. Jag VET att det finns någon "DEN RÄTTE" för alla. Det gäller bara att leta på rätt ställe, på rätt sätt och med rätt inställning.


* Vilka - När provar nya kläder så vet du ju rätt bra vad som passar dig. Använd samma princip här. Vilken person passar just dig och vilken är t ex bara en fysisk attraktion som egentligen inte är ett smart kort för framtiden?. Vem är en störtskön vän och vem är bara en energislukare?. Vem har förmågan att få mig att bli den bästa versionen av mig själv?

* Var - Det är ju rätt lönlöst att hitta isbjörnar i Borneos regnskog och så varför lägga energi på det :) Leta där du anar att just den här sortens människa kan dyka upp. På biblioteket, gymmet eller konstkursen eller vart det nu är passande beroende på vilken typ av person du faktiskt söker. Befinn dig i önskvärda element och passande forum så ökar chanserna.

* Beteende - Om du vill bli behandlad som en prinsessa, bete dig som en sådan. Vill du bli behandlad som en smartgirl/smartboy med huvudet på skaft och en skärpt hjärna, var som en sådan då. Om du itne känner att du är så som du vill vara , börja låtsas att du är den du vill bli. It´s a good start och man har forskat på att chanserna att bli den vi vill vara ökar enormt om vi börjar med att inbilla oss att vi redan är där. Skapa en mental bild av ditt drömjag. Vem avgör hur du ska vara mer än du ?

* Varje person i ditt liv måste tillföra något så att summan av er tillsammans blir mer än var för sig. Alltså det måste ge något att vistas i relationen, oavsett om det är en vänskapsrelation eller en kärleksrelation. Så satsa på de kort som är rätt - inte på vilket kort som helst. Chanserna för en lyckad framtid ökar avsevärt då. Vet vad du vill och var uppmärksam så kommer rätt kort att spelas in i dina händer.

* Inse skillnaden mellan sex, kärlek och business. Sex kan vara sex som en driftstillfredsställelse och ett stillande av våra kroppsliga behov. Sex kan också vara det vackraste kärleken mynnar ut i. Sex kan vara business men det kan riktig kärlek aldrig någonsin vara. Man säger att allt kan köpas för pengar men no way - inte äkta kärlek i sin renaste form.

Så se över dina möten, var du letar, vem du egentligen vill träffa, hur du letar och vad du vill få ut av en relation and go for it. Snart är Mr Right eller Hon med stort H inslussad i ditt liv och er härliga ljusnande framtid kan börja

Lycka Till

10 kommentarer:

 1. Så rätt så rätt...Varma kramar Di

  SvaraRadera
 2. Så sanna ord (som alltid) från dig du härliga :)
  Och så vettiga ord :)
  Jag har fått reda på en intressant dejtingsajt - sportdate.se, där det antagligen är större chans att finna nå'n med min livsstil :)
  Större iaf än på E-kontakt där jag var förr :)
  Annars får jag väl dyka på nå'n mysig husse när jag är ute med min pojkes vovvsa :)
  Jag veeet att "han" finns - inte desperat :)
  Inte på krogen, finns han nog inte, vill inte ha nå'n stammis på krogen inte :)
  Den här gången ska allt kännas rätt till över 100 % - för det är både jag och min vän värd :)
  Tack för att du finns och för dina härliga inlägg - du goa ängel :)
  :D

  SvaraRadera
 3. Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är hans.

  SvaraRadera
 4. Hellre ensam än lycklig med någon annan.

  SvaraRadera
 5. Gud va mycket klokt det kommer ifrån dig hjärtat. Du verkar ha hur mycket som helst att ösa ur där inne.
  Ta väl hand om dig därute och längta lite efter mig ibland.....hihi....det gör jag efter dig. Puss

  SvaraRadera
 6. Klokt och bra inlägg... just nu känner jag mig dock helt oemottaglig mot att släppa in någon, måste få sörja klart först.. och just nu har jag ingen längtan att släppa in någon ny men jag vet att den dagen kommer..

  Kramar

  SvaraRadera
 7. Di
  Kul att se dina små avtryck här inne hos mig. Kram till dig
  Delfinolin
  Jag VET att du med ett så stort hjärta kommer att träffa någon med lika härlig kärlek att dela livet med. kram
  Oroshjärta
  "Jag vet itne vem jag är men jag vet att jag är hans" vilka tänkvärda rader. Som alltid från dig du fina. kram
  Marion
  Min fina själasyster och fysiska syster - klart jag längtar. Det gör jag varje dag. Kram och kärlek
  Vida
  Jag förstår dig fullständigt. Allt har sin tid och nu är det läkning för dig. När det är dags så finns han där för dig. kram

  SvaraRadera
 8. Ja detta inlägg skall jag verkligen ta till mig,
  för det är inte roligt att vara ensam när man inte vill det.
  Kramar:O)

  SvaraRadera
 9. Åh, vad fint du skriver, Emma!♥ Jag trivs väldigt bra själv (ensamvarg), och jag har hål kvar i hjärtat som måste lagas först, men det här ger mej hopp liksom. För själv vill jag inte vara resten av livet! Såklart det måste finnas en BRA kille även till mej! ;))

  Kramar från fd. grannen A.

  SvaraRadera

INSPIRATIONSHELG

Tillhör du också en av oss som levt upp till andras förväntningar gång på gång. Trots att det ibland inte alls legat i linje med Din...