fredag 6 maj 2011

Sitt fint


Jag har en förkärlek för sittkuddar eller sittpuffar eller vad man nu kallar det. De är vackra, bra att meditera på, praktiska och lätta att förflytta och ett allmänt roligt inslag i inredningen tycker jag. Jag har redan två vackra indiska puffar i skinn, en på vinden som behöver omhändertagande och lagning och en i vardagsrummet. Jag känner dock att jag vill ha fler.

En dröm jag har är att nån gång ha ett speciellt rum för meditation och eftertanke inrett med bara olika sittpuffar, tända ljus, färska blommor, goa filtar och vackra färger.En av de absolut coolaste sittpuffar jag stött på är de totalt oemotståndliga tovade stenarna från Emosa. VILL HA. Dock är min plånbok inte riktigt anpassad för att införskaffa ett gäng sådana just nu. Men drömma får man alltid :)

4 kommentarer:

 1. åH gud så vacker!! Den skulle passa hos mig=)

  SvaraRadera
 2. Visst är de fina de tovade sittpuffarna ,har också trånat efter dem
  Men det finns många andra fina,som din och varför inte stora kuddar i olika tyger på golvet
  Ha en bra helg

  SvaraRadera
 3. Jag söker en puff som den längst upp... att sitta på när jag ska tala med min guide. Men... jag hittar inte var jag ska inhandla dessa vackra puffar.

  Har du något tips?

  SvaraRadera
 4. Vilken underbar sittkudde och även jag drömmer om ett meditationsrum eller vrå i Pippi-huset. Varmaste kramen

  SvaraRadera

INSPIRATIONSHELG

Tillhör du också en av oss som levt upp till andras förväntningar gång på gång. Trots att det ibland inte alls legat i linje med Din...