söndag 22 maj 2011

Vägledning enligt GIMM

Efter att ha arbetat som coach ett tag upptäckte jag att jag kunde hjälpa en del av mina klienter med ren härlig coaching enligt ICF (International Coach Federation) Det är både ett utvecklande förhållningssätt och ett otroligt stimulerande sätt att möta och följa klienter till en personlig framgång. Men jag gjorde också upptäckten att det finns en skara jag inte riktigt kunde hjälpa att komma vidare med enbart det arbetssättet.
Jag började då utforska andra sätt att bemöta och hjälpa människor genom olika tekniker och fundamentala och medmänskliga arbetssätt.

Då föddes modellen GIMM som står för:

Glädje
Inspiration
Mental träning
Medmänsklighet

Det är alltså en unikt utformad modell som jag arbetat fram genom glädje, motivation, inspiration, mental träning, rådgivning och perspektivvidgande övningar. Det här leder klienten till en bättre självkänsla, starkare tilltro till sig själv och omvärlden, bredare perspektiv, ökad kreativitet och ett öppnare och mer glädjefyllt sätt att förhålla sig till till sig själv och sin omvärld. Allt utifrån de egna förutsättningarna och det egna engagemanget.

Jag har utarbetat den här modellen baserad på konkret livskunskap, träning, humor, engagemang, positivt tänkande, medmänsklig värme och en portion "jävlar anamma". Det ska vara kul att jobba med sig själv. Det ska vara inspirerande att arbeta med den egna personliga utvecklingen, annars tappar vi så lätt sugen och det finns tillräckligt många "tappade sugar" här i världen. Det är dags att ge sig själv den investering man faktiskt är värd.

Vi träffas för ett första möte, tar en fika tillsammans och går igenom vad klienten/kunden befinner sig, vart den VILL, vad denne vill uppnå och hur den känner att den på bästa sätt skulle vilja gå vidare. Utifrån detta skapar jag sedan en personlig arbetsplan som är unikt anpassad för just den här klienten och resan kan börja.

Den här modellen kan med fördel också genomföras via telefon och mail om man bor på annan ort. Arbetssättet kan självklart också appliceras på företag och grupper

Vi investerar så gärna våra pengar i coola bilar som förlorar i värde redan första kilometrarna man kör från bilfabriken men vi drar oss för att göra den investeringen av oss själva som faktiskt skulle betyda en värdeökning som kan bevaras hela livet.

Låter det här intressant och vill ha mer info är det bara att maila mig emma@livskrafteremma.com. Eller ring på 0735 - 40 12 84

3 kommentarer:

 1. Medmenneskelighet tror jeg er en svært viktig del å ha med seg i møte med mennesker. Vi har alle med oss "vår egen bagasje" på godt og ondt, og selv om enkelte kan virke like, så vil det alltid være forskjeller.
  Ha en flott dag videre:)

  SvaraRadera
 2. Fantastiska du, som kommit på nå't så'nt här :)
  Toppen att väcka inspiration o nyfikenhet för den oinvigde som inte fattar varför :)
  NU kommer dom att fatta :)
  Tänk om vi bodde närmare varandra - och då kunnat dra nytta av varandras kunskaper :)
  Shiatsu i kombination med dina verktyg = kanon :)
  Kraft o ljus och änglars beskydd för dig NU :D

  SvaraRadera
 3. Du är verkligen en riktig krutdurk, blir så positivt påverkad när jag läser din blogg.

  Nu är min Buddha upphängd, över min säng. Tack.
  Kram Cecilia

  SvaraRadera

INSPIRATIONSHELG

Tillhör du också en av oss som levt upp till andras förväntningar gång på gång. Trots att det ibland inte alls legat i linje med Din...