söndag 24 april 2011

Tack - När det vackra blir ännu vackrare


När vi kan värdesätta och känna tacksamhet för vanligheten i en helt vanlig vardag och se det vackra i det som finns omkring oss är vi rika.
 Rika på det som betyder och är bestående. Ju mer vi observerar och känner genuin tacksamhet för i våra liv, desto mer dyker det upp på vår väg att vara tacksam för. Jag lovar.

.

 Att njuta av en vitsippsbacke en vanlig morgon i april är GULD. Jag använder ofta ordet berusad i sammanhang med naturupplevelser och med risk för att upprepa mig likt en 78-vars vinylskiva så måste jag använda det igen. För att vandra genom den vita blomstermattan när morgonen är ny och härligt doftande av vår gör mig B E R U S A D och lite smått larvigt salig. Thats how I am. Jag fyller på mina mentala förråd av energi.


Jag älskar att stanna upp, lägga mig ner mitt i allt det blommande vackra och betrakta molnformationer en stund. Ta tillfällen i akt och fånga stunden. Plocka en bukett och verkligen betrakta vilket fantastiskt vackert konstverk en enkel vitsippa är. Har du tänkt på det någon gång ? Som en stjärna fallen från himlen. Att kunna samtala med en ekorre och t o m kunna fånga den samme på bild är vardagsglädje för ett naturbarn som mig.

Så himla vardagshappy av att bara filura omkring i det gröna sköna och magiskt vackra en vanligt morgon i april.

love

5 kommentarer:

 1. Härligt! Just vitsippsbackar har en väldigt positiv effekt på människor tror jag...äntligen liksom! :) Här har dom börjat slå ut men är inte "i drivor" än. Funderade precis på det här med tacksamhet innan jag satte mig vid datorn...läste Kraften. Man får jobba på! Ha en bra fortsättning på helgen!

  SvaraRadera
 2. Vitsippor i en vitsippebacke :)
  Finns det nå't härligare efter en tuff vinter :)
  Jättefina o härliga bilder tagna av dig du härliga vännen :)
  Önskar dig en fanstastiskt skön fortsättning på denna härligt magiska helg :)
  Våren är bara sååå härlig :)
  Love and pease and happeness
  :D

  SvaraRadera
 3. Naturen är helt underbar! Det där lilla, som en moln på himlen, en vitsippa, eller ett rådjur som tyst passerar över vägen när jag kommer cyklande. Det här är livet, att få leva med naturen och få uppleva den från dess allra bästa sida, som just nu!
  Kram Kim

  SvaraRadera
 4. Visst är det magiskt att vi varje år får uppleva detta bedövande och häppnadsväckande när naturen börjar vakna efter en lång vinters sömn.
  Jag är lika tacksam varje dag när jag är ute i naturen och får uppleva allt detta och alla våra 4 årstider.
  Njut denna vackra sista påskdag på bästa sköna sätt.
  kram

  SvaraRadera
 5. Ja! Nu är det gott att Leva!!!!!

  Kram!

  SvaraRadera

INSPIRATIONSHELG

Tillhör du också en av oss som levt upp till andras förväntningar gång på gång. Trots att det ibland inte alls legat i linje med Din...