fredag 15 april 2011

"Så himla happy"


Den stärkande, meditativa och sköna morgonpromenaden var redan avklarad klockan 07,20 i morse. Då hade jag ensamvandrat i ett lätt vårregn som doftade underbart, plockat årets första vitsippsbukett och lyssnat in dagen genom försiktigt vindsus, fågelsång och tystnad. Små, små vårregnsdroppar landade försiktigt på vitsippsbladen lade sig som gnistrande pärlor på min stig. Jag har en kärleksrelation de luxe. En relation som aldrig tar slut och som är villkorslös, frikostig och jäkligt spännande. Det är relationen mellan mig och naturen. Inga kan älska som vi. Ingen kan ge mig så mycket utan att kräva något tillbaka om det inte handlar om kärlek.Hemkommen från en skön naturupplevelse blev det smarrig frukost i form av omelett toppad med smält ost, brieost, stekta coacktailtomater och en klick creme fraishe. Till det en kaffe latte med gräddtopping och kanelkyss.

Sen läsning i GP som idag innehåll hur intressanta artiklar som helst. Älskar deras kulturbilaga. Känns lite som om den vore skriven av mig ibland. haha. Nåja jag tycker i alla fall att den är riktigt läsvärd och innehåller både substans och intressanta reportage.


Man blir ju bara "SÅ HIMLA HAPPY"

5 kommentarer:

 1. Härligt! Jag har också en lovestory med naturen....men den haltar betänkligt efter vintern :) Nu längtar jag verkligen uuuuut! Ska fundera på det andra :)

  SvaraRadera
 2. Naturen är bara så härligt kärleksfull - o helt villkorslös i sitt givande, håller bara mä :)
  Jag har så härlig natur här i Viken :)
  Storsjön o skogen där är helt fantastisk :)
  Äter oxå "omelett" med ost, tomater o rödlök i till frukost (pressad färsk ingefära över mä) :)
  Önskar dig en jättehärlig kärleksfull fortsättning på denna lörda' och helg i mitten av april :)
  Love you my friend
  :D

  SvaraRadera
 3. Kan man bli annat än Happy av din fina tavla?
  Ljuvligt vårspirande färger!!
  Härlig!
  Kram Milla

  SvaraRadera
 4. Sjudande av livskraft är du alltid, man blir glad av dig :) funderar ju hur du mår med din kost, mycket nyfiken är jag..Glad Påsk och dalakramar till dig!

  SvaraRadera
 5. Bilden är alldeles fantastisk.. jag blir glad i helga magen :)

  SvaraRadera

INSPIRATIONSHELG

Tillhör du också en av oss som levt upp till andras förväntningar gång på gång. Trots att det ibland inte alls legat i linje med Din...