lördag 30 april 2011

Live the life you love and love the life you live

Det viktigaste är inte vad eller hur mycket man gör något här i livet, utan hur mycket KÄRLEK man lägger ner i det man gör.

Alltså hur mycket av sig själv man laddar ner och hur gärna man vill göra det man företar sig. Ibland känner jag att vi i vårt samhälle har blivit så starkt påverkade av att prestera och vår tävlingsinriktning är lagd på en så hög nivå  att vi inte har tid att känna efter om vi gör saker med känsla och ett själsligt engagemang. Vi har tar oss inte tid att känna om vi verkligen VILL det vi gör. Älskar du ditt jobb, använder du din fritid till det som gör dig genomglad och uppfylld, har du vänner som berikar och lyfter dig mentalt och finns det plats i ditt liv för det som är DU.

Om inte - så resulterar det  här i förlängningen att vi kommer längre och längre ifrån vår inre passion och det som får vårt liv att glöda av energi och kärlek. Vi går vilse i vårt eget liv och tappar styrningen mot våra livsändamål.

Så om livet känns lite grusigt i maskineriet, vardagen lite trög och jobbet motigt ja, då kanske det är så att du inte har möjlighet att göra det du gör med kärlek eftersom du arbetar emot din egen inre passion.

Det bästa med detta är dock att det är aldrig försent att börja om. Det är aldrig försent att bli den du alltid velat vara. Varje nytt andetag är en ny början - om du själv vill förstås :)

Love the life you live and live the life you love - för då blir det så galet gött att leva.
* * * * * * * *
Puss love och understanding alla sköningar
* * * * * * *

3 kommentarer:

 1. Nej försent är det aldrig. Inte heller kanske bara en gång. Ibland behövs det gång på gång för att landa i det som är Du. Vilket sen som är rätt eller fel.....vem avgör det? Förhoppningsvis du själv!. Puss

  SvaraRadera
 2. Så viktiga ord och tankar - återigen :)
  Så viktigt att älska det liv vi lever.
  Annars så tynar vi sakta bort . . .
  Om inte JAG hade hittat Shiatsun, eller att den hittat mig - så vet jag inte vad . . .
  Och om inte jag nu har mycket bättre kontakt med mina nu vuxna barn :) (och så vovvsan förstås)
  Tack för dina ord du ängel :)
  :D

  SvaraRadera

INSPIRATIONSHELG

Tillhör du också en av oss som levt upp till andras förväntningar gång på gång. Trots att det ibland inte alls legat i linje med Din...