fredag 9 december 2011

LUCKA NR 9

När vi nu kommit fram till lucka nr 9 gömmer sig följande:Vilka är de fem egenskaper du har som du vill att dina barn eller syskonbarn ska ärva?

(och vilka vill du absolut INTE att de ska ärva och kan du kanske t o m göra dig
av med dessa för egen del nu när du tänker efter?)


Eftersom jag tyvärr är osams min dator just nu så lyckas jag inte med bedriften att lägga upp bilder. Jobbar på det. Hav förtröstan. Det kommer gott folk

2 kommentarer:

 1. Hmm.. började svara och sen tänkte jag på om det verkligen är egenskaper men vi säger att det är det.. då vill jag att de ska ärva från mig: livslust *inneboende glädje * en nyfikenhet på livet, människor och allt som finns * mod och känslospektrat..

  Jag vill inte att de ska ärva: min självkritiska sida * min otålighet * högpresteraren * de stunder jag styrs av rädslan och inte av hjärtat * rastlösheten (som jag lärt mig hantera och tycka om men det har varit en resa och det är nödvändigtvis inte deras)..

  Tack för att jag fick tänka!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Jaa du du fina :)
  Vad vill jag att mina barn osv ska anamma från mig och mitt sätt att tolka livet :)
  Jag vill nog ge dom insikten att dom duger helt kravlöst som dom är, men att det är medmänsklighet o empati som gäller - inte själviskhet osv :)
  Goda energier ger ju ringar på vattnet o förökar sig - liksom dom negativa gör . . .
  Kramis på dig du fina, änglabeskydd för dig
  :D

  SvaraRadera

INSPIRATIONSHELG

Tillhör du också en av oss som levt upp till andras förväntningar gång på gång. Trots att det ibland inte alls legat i linje med Din...