lördag 31 december 2011

GOTT HÄRLIGT OCH GALET SKÖNT 2012 ÖNSKAR JAG EDER ALLA FADERALLA

Så har då ett riktigt händelserikt och galet 2011 strax passerat och kommer aldrig mer igen. De sista skälvande timmarna kommer jag att fira med min hjärtevän och min äldsta dotter med familj. Tre rätters, tända ljus och en liten ritual minsann. Jag gillar att på ett lite spookie sätt sätta punkt och möta det nya året med öppet hjärta. Ut med det gamla och in med det nya fräscha och förhoppningsvis ännu klokare.


Jag är mäkta trött på alla årskrönikor som man stöter på i alla tidningar, bloggar,  TV och radio just nu så jag ska inte bidraga med ännu en. Jag ska bara avrunda lite käckt och vända blicken framåt. Jag lämnar ett år bakom mig där jag bytt jobb, landsända, bostad, civilstånd och en hel del annat och möter ett nytt år med en galen nyfikenhet. Jag lämnar ett år bakom mig där jag t o m några gånger varit otrogen mina egna värderingar och ett år då jag gråtit hinkvis av olika anledningar. Det har varit ett år av sorg, smärta, stress och galet mycket emotionell berg och dalbana men det har också varit ett år av glädje, nya bekantskaper, nya lärdomar, kärlek och en fantastisk utveckling på flera planer. Jag känner ren tacksamhet för allt jag lärt mig och fått uppleva.

Nu vänder jag blicken mot ett nytt år som ligger som ett oskrivet blad framför mig. Jag välkomnar det nya med ett öppet hjärta och sinne och jag välkomnar det nya med en liten större inriktning på det andliga planet eftersom det väcker nya nyfikna sidor inuti mig. 

Jag vet redan nu att det väntar rätt stora förändringar även detta år och jag öppnar famnen och tar emot allt med ett leende och spänd förväntan.

Jag vill också passa på att tacka alla mina härliga läsare och bloggvänner som följt mig under detta år och jag hoppas ni följer med mig in i nästa för det väntar stora förändringar och ett rejält kostymombyte på bloggen 2012

PEACE LOVE AND UNDERSTANDING och ETT GOTT NYTT HÄRLIGT ÅR

I kärlek 
Emma

7 kommentarer:

 1. GOTT NYTT ÅR FRÅN STHLM-GBG<3
  ONE LOVE ONE HEART.

  SvaraRadera
 2. Jag säger bara...... TACK och KÄRLEK<3<3<3
  Marion

  SvaraRadera
 3. Jaatack, nu lämnar vi det gamla och släpper in det nya med öppet o kärleksfullt hjärta :)
  Gott Nytt 2012 på dig med kärlek o allt bäst
  :D

  SvaraRadera
 4. Gott nytt år till just dig igen.. låter som ett händelserikt år. Jag känner verkligen att 2011 var ett år som jag lärde mig mycket men som också innebar en del besvikelser och jag är verkligen klar med det och det var så skönt att vända blad och få in ett fräscht 2012 där jag inte vet vad som väntar.

  Varmaste kramen från Liv

  SvaraRadera
 5. Dina ord känns så bekamnt så det skulle kunna vara MIN krönika du skrivit... :)

  Tack för alla härliga tankar under året och massar av skön energi till dig att använda under det här magiskt spännande 2012.

  Kramar, Helene

  SvaraRadera
 6. Önskar dig allt gott för 2012 och det som vi lämnar bakom oss är det som inte återvänder men som satt spår på vår stig i livet! Varmaste kramar

  SvaraRadera

INSPIRATIONSHELG

Tillhör du också en av oss som levt upp till andras förväntningar gång på gång. Trots att det ibland inte alls legat i linje med Din...