onsdag 16 mars 2011

Själslig harmoni, rådjur och blomstrande fingrarDet här är faktiskt utsikten från mitt köksfönster trots att jag bor nästan inne i stan. Igår när jag smög upp på lätta fötter och skulle koka min första kopp  Mullbärste smög det t  o m omkring ett rådjur i slänten och funderade på livet. Jag blir så innerligt glad att ha naturen inpå knuten för jag är nog ett skogsrå med kärlek till stadens puls. Vad kan då vara ett bättre boende än detta. Tacksamhet


En annan sorts tacksamhet är den jag kände igår när jag satt i ensamhet på ett mysigt cafe´med min härliga bok och drack en kopp kaffe med grädde. Tacksamhet att jag är jag och att jag alltid gör det som känns rätt. Jag sviker sällan mina värderingar idag och jag vågar fälla ut vingarna och flyga och jag vågar låta det vara skakigt ibland men jag gör ändå det jag behöver för att själen och hjärtat ska må som jag förtjänar. En känsla av fridfull harmoni och förväntansfull glädje inför framtiden fyllde hela mig. Jag ville så gärna behålla den här känslan så för att påminna mig om den här känslan och dagen gick jag och köpte en ring som symbol och påminnelse när vardagen attackerar. För mig är den blommande bronsringen en symbol för livskraft och växkraft och själslig harmoni.

Nu ska jag måla färdigt en nalletavla som är beställd. Jag visar resultatet när den är klar

Själslig harmoni önskar jag er alla denna onsdag

8 kommentarer:

 1. Hejsan!
  Ett stort tack för din rara kommentar, det gör mig varm och lite röd om kinderna.
  Vilka underbara tavlor du målar. Ängel tror jag den hette, såå fin.
  Ha de gott, kram Ing-Britt

  SvaraRadera
 2. Jag har sagt det förut och säger det igen. Jag är SÅ stolt över dig och ditt handlande med ditt liv. Vad underbart att du hedrar dig själv och manifesterar det som är viktigt. Nej, nu längtar jag.......Puss

  SvaraRadera
 3. Så fantastiskt att ha modet att våga följa sina känslor! Du är modig, och det är dig väl unnat att vara lycklig! kramar Di

  SvaraRadera
 4. Vilken vacker livsbejakande belöning Du köpte till Dig själv. En fin tanke, som jag nog kommer att anamma själv. Jag har ännu inte kommit dithän där Du är, men jobbar på det!

  Kram fina Emma!

  SvaraRadera
 5. Det ÄR viktigt att även belöna oss själva :)
  Varför har vi lättare att belöna oss med "skräpmat" och svårare att köpa oss själv en gåva, näd vi är stolta över oss själva? :)
  Bra gjort min fina vän, den ringen är du värd :)
  Och du bor bara sååå gudomligt - och centralt, helt perfekt för en naturens ängel som du :)
  Mmmm, Mullbärste ska jag köpa igen, behöver den kraften NU :)
  Kram med änglakraft o kärlek till dig, som jag hoppas fortsätter med att vara DU
  :D

  SvaraRadera
 6. Ja du...vilka symboliska ring nerdar vi är du o jag! Din ring är underbar, den skulle passa in på mitt liv med för tillfället.
  Lite växtvärk får man räkna med när nya muskler tänjs och hjärtat leder än vidare.
  Varm vårkram!

  SvaraRadera
 7. Vad bra att du köpte dig en ring som en symbol att komma ihåg hur bra det känns fast man ibland flyger skakig, den var jätte fin.
  Om du vill så har du en award att hämta hos mig.
  Tycker du är värd den för alla positiv och bra förslag som du har här oå din blogg.
  Det känns alltid hoppfullt när man har läst något hos dig.
  Kramar:O)

  SvaraRadera
 8. Åh, vilket härligt inlägg.. använder också smycken för att påminna mig om det som är viktigt för mig. Sviker sällan mina värderingar men tappar fortfarande bort mig själv ibland men då känner jag oftast det ganska snabbt..

  Kramar

  SvaraRadera

INSPIRATIONSHELG

Tillhör du också en av oss som levt upp till andras förväntningar gång på gång. Trots att det ibland inte alls legat i linje med Din...