lördag 26 februari 2011

The law of attraction

Jag är en sann förespråkare av lagen om attraktion. Det här är en universell lag som är lika existerande som gravitationskraften och fungerar hela tiden vare sig vi tror på den eller ej. Det är många som inte vågar tro på attraktionslagen och som tycker att det är amerikanskt flummeri men jag kan intyga att den är en högst oflummig och fantastisk lag som vi kan ha otroligt stor nytta och hjälp av. Vi KAN faktiskt skapa det liv vi själva vill ha. Det här är inget nytt New Age-trams utan en urgammal lag som alltid exsiterat och som man idag uppmärksammat genom bl a Rhonda Byrnes bok "The Secret" och Louis L Hay´s "You can heal your life"
Det handlar i grunden om att allt är energier som i sin tur attraherar andra saker, händelser, människor mm som vibrerar på samma energinivå. Det här betyder alltså att du kan "dra till dig" i stort sett vad du vill. Du kan skapa exakt det liv du själv vill ha. Vågar du låta bli att prova?!Börja med att byta ut ”jag tror det när jag ser det” mot ”jag ser det när jag tror det” och styr livet mot det drömliv du förtjänar och vill ha.

Det finns tre grundläggande faktorer när man lär sig använda den här kraftfulla lagen för att manifestera saker som vi vill ha in i våra liv.
Det första är våra tankar. Allt som vi tänker på och ständigt håller i våra sinnen blir en del av vår verklighet. Det här ÄR vår verklighet eftersom det är vår uppfattningsförmåga som skapar den verklighet vi upplever. Tyvärr så låter de flesta av oss negativa tankar husera fritt i sinnet. Hur ändrar vi då på detta? ja, vi behöver börja betrakta våra tankar. Det lättaste sättet att göra det är att lägga märke till hur vi mår. När vi mår bra tänker vi tankar som bekräftar de saker vi vill ha i vårt liv, och sänder positiv manifesterande energi ut i universum. När vi mår dåligt är det en röd flagga om att vi håller oss till tankar som inte är i vårt högsta intresse. Ofta är det en slags omedveten rädlsa som styr detta.

Detta för oss till den andra viktiga faktorn nämligen våra känslor. Känslor som utlöses av tankarna vi tänker just nu är den faktiska energin som ger en avsikt (eller tanke) kraft att manifesteras. Genom att lägga märke till när vi mår dåligt och sedan ändra våra tankar, så börjar vi ändra den allmänna energin omkring oss. När vi blir mer fokuserade på att tänka positiva, välståndsalstrande tankar så ser vi världen runtomkring oss ändras för att passa in i vår nya uppfattning om oss själva. På så vis börjar våra önskningar manifesteras.

Den tredje, sista och kanske mest fantastiska faktorn i attraktionsprocessen är vår förmåga att agera när möjligheten dyker upp. I många fall dyker våra manifestationer upp som möjligheter. Om vi arbetar på att manifestera välstånd kan det hända att en affärsmöjlighet plötsligt erbjuds oss. Om vi agerar utifrån det kommer det gå bra. Om vi låter bli att agera så får vi heller ingenting. Så vi måste vara villiga att agera utifrån vilka möjligheter det än är som läggs framför oss av våra manifestationer. Kom ihåg att ibland är möjligheterna förklädda så vi måste möta livet och möjligheterna med öppna sinnen.
Slutligen, när vi väl har sänt ut våra intentioner i världen måste vi vara tålmodiga och koppla ifrån. Fokusera inte i det oändliga på om det ska funka eller inte, hur lång tid det tar eller andra tvivlande tankar. Den här sortens tänkande förstör arbetet vi redan har gjort och ger tvivlen mer vatten på kvarnen. Å andra sidan låter en tålmodig, avkopplad inställning våra intentioner manifesteras, och ingjuter mera orsak till tillit till processen, vilket gör att saker går ännu snabbare nästa gång.
Är du lite intresserad av huruvida det här fungerar eller ej - testa själv vetja. Ta ett litet steg till att börja med. Men kom ihåg att du kan inte tänka en tanke och känna en helt annan känsla och sedan förvänta dig att det fungerar. För det är alltid känslan som vinner över tanken. Så våga känna det du vill ha. Du har absolut inget att förlora. Jag VET att det fungerar, men i början kan det behövas lite träning för att "tänka och känna rätt" men hey, det kan det väl vara värt?!. Vem får en härlig kondition och en sund kropp utan träning och hur fantastiskt är det inte när man känner att man når sina mål

Lycka Till alla härliga filurer där ute och skicka gärna ett mail om du behöver hjälp på traven eller ett tips på vägen.

Kram till eder alla faderalla

3 kommentarer:

 1. Åh, så underbart - vilka verktyg :)
  Det finns väl inget kraftfullare än att utnyttja tankens positiva kraft, för att vandra framåt i livet och utvecklas :)
  Positiv attraktionskraft på dig du härliga NU :D

  SvaraRadera
 2. Så tänkvärt och användbart!
  Jag sparar detta och funderar lite på hur jag ska använda det... hoppas det är okej?
  Ha en fortsatt fin helg!
  Kram Allis

  SvaraRadera

INSPIRATIONSHELG

Tillhör du också en av oss som levt upp till andras förväntningar gång på gång. Trots att det ibland inte alls legat i linje med Din...