fredag 14 januari 2011

Ny dag - nya möjligheter


Känn in vad som är viktigt för just Dig här och nu. Se var du befinner dig och vart du vill ta dig. Går du mot rätt håll eller låter du omständigheter, andras tankar och värderingar, rädslor och invanda mönster bestämma riktning?

Var uppriktig mot dig själv och stå upp för det som är du. Gör vad som behövs för att närma dig ett liv som är i enlighet med dina värderingar, drömmar, visioner och mål. Ingen kan skapa ditt drömliv mer än du.


Allt är faktiskt möjligt. Du är den som avgör hur stort och fantastiskt ditt liv ska vara. Var din egen bästa vän och lev det liv du är ämnad att leva. Då blir du också den bästa versionen av dig själv och därigenom den bästa mamman, pappan, älskarinnan, frun, vännen eller vad det nu mår vara. Det skapar ringar på vattnet och du blir en förebild för andra att skapa sina liv efter egen karta och kompass. Vänta inte på andra omständigheter eller bättre tillfällen. Det kommer inte tillfällen eller möjligheter - du får TA dem. Greppa dom i farten. Livet väntar inte i farstun tills du har tid att ta itu med det och skapa det så som du vill ha det.
Livet är fantastisk och möjligheterna många. Lyft blicken, våga hoppas och tro på din egen förmåga.
Lycka Till och kom ihåg att du är så mycket mer än du någonsin kan förstå. Vila i den tanken genom den här dagen
love

2 kommentarer:

 1. Tack för dina alltid så fina ord och tankar. De värmer och skänker livsglädje. Kram Kim

  SvaraRadera
 2. Precis vad jag behövde läsa efter en jobbig dag :)
  Nu tar jag med mig dina underbara uppbyggande ord för natten o morgondagen istället :)
  Var rädd om dig själv mä :)
  Änglakraft till dig från mig NU :)
  Tack för du finns, love you :D

  SvaraRadera

INSPIRATIONSHELG

Tillhör du också en av oss som levt upp till andras förväntningar gång på gång. Trots att det ibland inte alls legat i linje med Din...