söndag 2 januari 2011

Be the one you want to be


Idag har jag tillbringat några timmar i min pyttelilla atelje och jag gick nog lite bananas med färger, känslor och tankar. Mitt skapande håller på att ta lite nya vägar och uttryck och jag kan bara följa med i det flow som allt härligt skapande föds ur. Jag målar mer och tänker mindre. Det har kommit att bli så innerligt viktigt för mig att älska det liv jag lever och leva det liv jag älskar.


Ur den känslan föddes dagens målning. Jag tror att många vackra begåvade och fria själar stänger in sin personlighet och lever ett liv lite lagomt halvbra. Kanske för att det liksom "är bäst så", eller "tryggast så," eller "det har ju alltid varit så". Men oj så synd att fastna i den grå-beige dimman av halvlevt liv fyllt av outnyttjad potential och livskraft. Vi KAN leva det liv vi älskar och älska det liv vi lever. Självklart har vi alla olika förutsättningar men utifrån de som just DU har kan du göra livet till en fest och dagen till en helskön stund, beroende på de val du gör. Det jag försöker säga är nog ungerfär:
Låt aldrig rädslan vara större än din vilja att leva fullt ut för då blir det här livet inte DITT så som det var ämnat att vara.
Det finns inga rätt och fel och jag har inga svar, bara lite inspiration att våga ta steg som känns rätt trots att det kanske innebär en förändring. Att våga göra det där som du alltid velat göra men inte riktigt haft mod till.
Stå på dig - annars gör nån annan det
kärlek till er alla

6 kommentarer:

 1. Wow igen! Och Word till orden :-)

  SvaraRadera
 2. Ja, inte låta rädsla osv hindra dig o mig att följa flowet - inte fortsätta att "förnuftigt"? gå emot det - bara för att andra vill så :)
  Helt fantastisk är den - och DU är fantastisk min vän :)
  MEN jag bara ÄR ett fan av antijantekvinnorna :)
  En vam o kärleksfull kraamis med flow o änglars kraft NU :D

  SvaraRadera
 3. :0) vilket flow!! skönt hörruduu att få känna så att bara göra, och vara där just då..själv tänker jag inför nya året att jag ska vara och landa i mitt liv och sen får vi se var jag ska vända mig :) kramaaaaaaaar och vi ses snart!

  SvaraRadera
 4. Tänk om jag visste vilket håll jag ska gå åt. Det hade varit ganska skönt att känna lite flow i livet just nu.

  SvaraRadera
 5. Älskar, älskar, älskar din konst!!!!

  SvaraRadera

INSPIRATIONSHELG

Tillhör du också en av oss som levt upp till andras förväntningar gång på gång. Trots att det ibland inte alls legat i linje med Din...