lördag 30 oktober 2010

Öppna sinnen och kärlek i vardagenIdag har jag varit och träffat en av mina konstnärsvänninor som ställt ut sina coola "Glädjeflickor" på en hälsomässa. Det var nog egentligen mer en" inre harmoni-mässa" med new age aningar. Ni vet en sån där lagom rökelsedoftande och smått magisk sammankomst där man kan få energimassage, healing, spå sig i tarot och kanske köpa en och annan CD med avslappnande Buddha-musik.

Här samlas många sökare, atmosfären blir varm och man anar lång väg att många öppna hjärtan samlats på samma ställe för en liten stund. Det ligger en skir slöja av kärlek i luften. Det är vackert med kärlek och öppna hjärtan som hittar likasinnade här mitt i livet. Det borde finnas mer av den varan i vardagen. Jag slår ett slag för den universella, sammanlänkande kärleken och för klappande öppna hjärtan som vågar känna fritt och som vågar tro på det som ögat inte ser.

Livet får så många fler dimensioner, nyanser och fästpunkter om vi bara våga färdas med öppna sinnen.

Men tro inte det någon annan sagt att du ska tro. Tro inte heller det någon annan tror på.
Tro på det du känner och tro på det som är i samklang med dig själv, dina värderingar och din egen livsfilosofi. Upptäck det nya. Våga lite mer, lite oftare och lite större. Det breddar dina perspektiv och referensramar.

1 kommentar:

  1. Tack... Jag upprepar din ord: "Tro på det du känner och tro på det som är i samklang med dig själv, dina värderingar och din egen livsfilosofi. Upptäck det nya. Våga lite mer, lite oftare och lite större". Det får helt klart bli kommande veckans morgonaffirmation. Så skönt, upplyftande och spännande!

    Kram, Helene

    SvaraRadera

INSPIRATIONSHELG

Tillhör du också en av oss som levt upp till andras förväntningar gång på gång. Trots att det ibland inte alls legat i linje med Din...