måndag 11 november 2013

Vernissage och gemytliga dagar av inspiration och sköna samtalNär advent knackar på dörren och mörkret läggar sig som en varm filt omkring oss tycker jag att det passar utmärkt att öppna ateljén för besökare. Därför har jag och min ateljégranne fotografen Jenny Christenson bestämt att ha vernissage och inspirationsdagar 

29 november 16:00 -- 20:00
30 november 12:00 -- 17:00

Det vore så kul om du ville komma och förgylla den här helgen tillsammans med oss och andra besökare. Vi kommer också att berätta lite om vårt skapande i skenet av tända ljus medan vi inmundigar varm glögg och pepparkakor.

Flera av er vet ju att jag hade en liknande vernissage och ateljevisning även förra året i min gamla atelje vid samma tidpunkt. Och eftersom det blev en sådan succe tänkte jag att det är ju synd att inte göra om et´ i min nya ateljé. I år tillsammans med Jenny alltså som ställer ut sina foton.

Vi har valt att kalla utställningen för "Livsluft" just för att vi tänker att dessa möten i konstmiljö ger lite ny luft under livsvingarna och härliga perspektiv som gör livet ännu mer nyanserat och värt att njuta av.

Tag gärna med en vän

För att lättare kunna planera så är vi tacksamma om ni meddelar om ni planerar att komma genom att skicka ett mail till emma@livskrafteemma.com

Varmt Välkomna!

6 kommentarer:

 1. Åkte till biblioteket idag med tre härligt glada barn. Efter lite lek var det äntligen dags för mig att hitta något mysigt att läsa. Hade siktet inställt på Lorna Byrne men när jag gick förbi personalen tipsar såg jag din bok på hyllan! Lånade den såklart och även den andra boken jag tänkt mig ser nu verkligen fram emot att gå och lägga mig!

  KRam

  SvaraRadera
 2. Så härligt :)
  Ja, Livsluft kan vi behöva lite oftare här i världen :)
  Bodde jag närmare dig så . . . :)
  En kram för mera livsluft och kärlek :)
  :D

  SvaraRadera
 3. Härligt med vernissage och inspirationsdagar Emma. Det är i stunder som dessa som jag önskar att vi bodde lite närmare varandra men jag kommer vara med i tanken och skickar en stor kram och lycka till. Hoppas ni får många besökare och spännande möten.

  Kram på dig♥

  SvaraRadera
 4. Så trivsamt det låter! Hade jag bara bott lite närmare hade jag gärna kommit, tagit en mugg glögg och vilat
  ögonen på foton och målningar.
  Kram

  SvaraRadera
 5. På inbjudan står det 29/12 och 30/12. Vill bara uppmärksamma dig på det så det blir rätt. ;-)
  Har nyss hittat till din blogg o podcasten. Gillar jättemycket!!
  Kram/ Hanna i Norrköping

  SvaraRadera

INSPIRATIONSHELG

Tillhör du också en av oss som levt upp till andras förväntningar gång på gång. Trots att det ibland inte alls legat i linje med Din...