torsdag 31 oktober 2013

Världspremiär för podcasten "Viktigt på riktigt"

Så kan vi då äntligen presentera första avsnittet av vår podcast "Viktigt på riktigt" En plattform där vi kommer att ta upp sådant som vi tycker är viktigt på riktigt som t ex kärlek, vänskap, hälsa, ohälsa, andlighet, oandligt, barn, ålder, självkänsla och andra mer eller mindre aktuella händelser som kan förekomma i livet. Känn er varmt välkomna till vår plattform i poddradiovärlden /Emma och Josephine

2 kommentarer:

 1. Trevligt program. Och bra ljud! ( i de videoclip vi sett innan har ljudet inte varit så bra så jag har haft svårt att höra).
  Det skulle vara intressant att veta mer om vad som ledde till kursändringen från "radhusmaffian". gissar att det inte bara var "snacka skit"-kommentaren från dottern, utan snarare en rad omständigheter som puffade i den riktnngen. Så om du känner för det skulle det vara intressant att höra/läsa mer om. "Kursändringar" är alltid intressanta, tycker jag.
  Ann

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du tycker om vårt program. Vi har många intressanta ideér för framtida program. Spännande fortsättning följer och kanske innehåller det "kursändringen"
   kram på dig
   E

   Radera

INSPIRATIONSHELG

Tillhör du också en av oss som levt upp till andras förväntningar gång på gång. Trots att det ibland inte alls legat i linje med Din...