måndag 7 oktober 2013

Just imagine....NYTT KONSTTRYCK

"Just imagine"


Det här är ett helt nytt konsttryck som inte alls hör till mina vanliga glada livsbejakande damer i AntiJanteserien. Det här är en lite annorlunda målning där jag vill påminna om vikten av att se inåt. Värdet i att känna att vi lever våra liv utifrån vårt eget modiga hjärta. Vi kom hit den dagen vi föddes med ett vidöppet hjärta och massor av livskraft inneboende. Någonstans under livsvägen är det många som tyvärr tappar den här kontakten med det egna hjärtat och vi formas till samhälleliga och stereotypa kopior av varandra. Vi matas fulla med information om hur vi ska vara, hur vi ska leva våra liv och helst också vad vi ska tycka. Vi ska inte tro att vi är nåt. Och stick för guds skulle inte ut.
Det här är sorgligt men det är inget vi kan klandra vare sig oss själva eller varandra för. För till syvende och sist så handlar det bara om att vi vill bli omtyckta och älskade för dom vi är. Men många går längre och längre ifrån sig själva och blir omtyckta för dom vi nästan är.
Den här målningen ska vara en påminnelse om att vi kan stanna upp vart än vi befinner oss i livet och känna in och föreställa oss hur vi vill leva våra liv, om vi lever utifrån hjärtat och om vi är på väg dit vi vill.
Du är unik, vacker, god och har betydelse. Världen behöver dig så som du är. Just imagine

Pris för konsttryck 140,- (Storlek 21x30)

Är du intresserad behöver du bara skicka ett mail till emma@livskrafteremma.com eller besöka mig i min atelje på Djurgårdsgatan 47 här i Göteborg. Ring först för jag är kan mycket väl befinna mig mediterandes på en sten i skogen, eller filosoferandes invid havet lyssnandes på vågorna, promenerandes i Slottskogen eller uppkrupen i ett träd dinglandes med benen. Ja jag kan helt enkelt vara lite upptagen med livet emellanåt. Men om du ringer först så kan vi stråla samman och mötas vid min kreativa lilla oas. Du är så välkommen!

Allt gott
Love


3 kommentarer:

 1. Det här är den av alla dina underbara tavlor jag tycker bäst om. Men vad menar du med "helt nytt konsttryck"? Är det en ny variant av den gamla underbara versionen?
  Ann

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ann - Ett konstryck betyder att den finns reproducerad i tryck som man kan köpa till en lägra summa. Det är alltså inte en originalmålning för 140,-
   Originalet har funnits men jag har inte haft tryck på den. Så menar jag.
   kram på dig och tack

   Radera
 2. Så oerhört vacker tavla <3 Fint att många kan få ta del av all din konst.
  Kramar

  SvaraRadera

INSPIRATIONSHELG

Tillhör du också en av oss som levt upp till andras förväntningar gång på gång. Trots att det ibland inte alls legat i linje med Din...