lördag 19 oktober 2013

Ett nytt spännande projekt är påbörjat. Kan du gissa vad?


Jag är ju en innovativ igångsättare utan gräns emellanåt. Jag älskar när något nytt gör entre i mitt liv på ett eller annat sätt. Jag lever med öppna sinnen och är nyfiket inställd till sådant som får min själ att må bra. Med åren och mycket träning kan jag nog anse mig rätt bra på det. Jag har en inre barometer som gör utslag när jag gör något med passion och inte. Det här visar på passionsnivå hög. Igår påbörjade jag nämligen ett nytt projekt tillsammans med min dotter Josephine som driver bloggen Fotograf Josephine. Vi höll till i min atelje här på Djurgårdsgatan i Majorna. För övrigt i hjärtat av Göteborg om ni frågar mig. 

Jag lottar ut ett valfritt konsttryck ur min konstkollektion AntiJante till någon av er som kan gissa vad vi arbetar med här. Ett galet kul projekt som inom kort kommer att presenteras för allmänhet. Lite tekniska detaljer som behöver justeras bara. 

Så alla läsare- vad är det för projekt vi påbörjat tro?
11 kommentarer:

 1. Du håller naturligtvis på att läsa in din bok som ljudbok! :)

  SvaraRadera
 2. Visst är det en pod cast (hoppas, hoppas)?!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja du har så rätt....det är en podcast som håller på att ta form minsann...Bra gissat där

   Radera
 3. Svar
  1. Hihi...lät ljuvligt men näh...inte det heller Jeanette

   Radera
 4. Podcast! Det vore verkligen jätteskoj! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jajamensan Selma du har så rätt...visst är det en pod cast som snart ska få se dagens ljus... Pod casten "Viktigt på riktigt"
   kram

   Radera
  2. Åh, vad skoj!! Längtar efter att höra <3

   Radera

INSPIRATIONSHELG

Tillhör du också en av oss som levt upp till andras förväntningar gång på gång. Trots att det ibland inte alls legat i linje med Din...