onsdag 13 mars 2013

Kära gud, tack som fan för det vackraste du givit mig

Ibland när solen skiner generöst från en klarblå himmel i mars, fåglar sjunger nåt om kärlek och vår och jag har mina bästa Converse på mina promenerande fötter ja, då känns det som om det finns en spunnen silvertråd uppåt till något större och nåt högre. Jag blir lite högtidlig för mig själv och då känner jag tack som fan gud för de här tre själarna. Vad vore jag förutan er älskade, älskade ungar. Ni är större än allt4 kommentarer:

 1. Ja visst är barnen den största gåva man fått näst efter livet. De förgyller ens liv från första stund de finns till, ja till och med innan de ens är födda faktiskt. Gudagåva är verkligen rätta ordet! Kram på dig. PS här kan man verkligen inte använda converse tyvärr. Kom snö igår helt i onödan!

  SvaraRadera
 2. Va underbart att vara barn med en mamma som verkligen uttrycker det. Ja ibland undrar man......vad vore man utan Sina spegelbilder...barnen. ibland kan det t o m va svårt att uttrycka hur mycket man älskar dom, eller hur viktiga dom i verkligheten är. Snart framme i vår huvudstad för lite kunskapspåfyllning.
  Puss å kärlek

  SvaraRadera
 3. Mina barn är det största som hänt också mig i mitt liv. Fina bilder på dina ungar! :)

  Kram
  Anna-Karin

  SvaraRadera
 4. Så fantastiskt det är. En nåd. Kraaam!

  SvaraRadera

INSPIRATIONSHELG

Tillhör du också en av oss som levt upp till andras förväntningar gång på gång. Trots att det ibland inte alls legat i linje med Din...