tisdag 19 mars 2013

Att LEVA sig genom dagen och inte bara ÖVERlevaDagens beställningsjobb är färdigt. Check. Ganska nöjd faktiskt. Har gjort den här målningen i en liknande tappning innan. Den blev såld innan den torkat. Sedan är det jättemånga som frågat om de kan få en likadan ungefär men jag har sagt nej. Den här gången kändes det dock inspirerande och kul så jag sa ja. Det är en konstnärs frihet. Det är en bit av texten i Sarah Dawn Finers "En kärleksvisa" som jag sprängt in i målningen. Sen är det viktigt med pauser på mitt jobb. Så här får man ta kaffe och läsa Edith Södergran och Lars Norén hur ofta man vill faktiskt. Det är viktigt att LEVA sig genom dagen oavsett om det är en arbetsdag eller ledig dag. Vi kan inte bara ständigt ÖVERleva.
Tänk vilken klok och bra boss jag har på mitt jobb som inser det. En boss som verkligen förstår sig på det här med personlvård.
11 kommentarer:

 1. Jättefint, Emma! Du inspirerar mig så mycket. Jag ska också börja ta pauser under dagen och läsa lite poesi :)

  Vad synd det där med att du inte håller öppna föreläsningar. Vad kostar det med lite coaching då? Det känns som att det är väääldigt dyrt, men kanske värt att unna sig nån gång av sin favvo-coach. Du gör mig verkligen glad och inspirerar i vardagen. Tack fina.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har absolut öppna föreläsningar men jag arrangerar de inte själv. Det har jag inte tiden till. Men om någon köper in mig så gör jag gärna det. Det har funnits företag som köpt in mig tidigare och arrangerat för allmänheten :)
   Beträffande coaching så vet jag inte vad som är väääldigt dyrt för dig. Men det beror ju lite på vilken sorts coaching det gäller men för dig antar jag att det gäller tfn coaching. Då kostar det 3 000,- för 5 ggr och man kan dela upp betalningen

   Vad roligt om jag kan inspirera dig att känna livsglädje. Du är så otroligt klok och vis själv Selma.
   Kram och ha det gott

   Radera
  2. Ok, tipsa mig gärna om det blir nån öppen föreläsning i sthlmsområdet nån gång...då vill jag gå.

   Det låter som alldeles rimliga priser. Bara jag som har det lite knapert just nu. Men jag kanske återkommer :)

   Klok eller inte klok. Alla behöver vi en medmänniska att bolla med ibland, eller hur? :) Just nu är det lite tomt med det på min front. Men det hjälper/värmer att läsa dig då.

   Kram

   Radera
 2. Så vacker tavla! Förstår att det är många som velat ha en liknande....

  SvaraRadera
 3. Hej ohhhh vill beställa ett sådant med :) så vackert!

  SvaraRadera
 4. Men åhh!! Kan inte jag få samma chef som dig ;)

  Kram!

  SvaraRadera
 5. Superläcker tavla!

  Vilken bra chef du har ;-)

  Kram Lena

  SvaraRadera
 6. Det verkar vara en riktigt bra boss hördudu!
  Kram Helen

  SvaraRadera
 7. Vilken fantastiskt fin tavla! Ja, att leva och inte bara överleva är superviktigt! Kram!

  SvaraRadera
 8. Du är i sanning en klok chef du Emma! Tänk om du finge blåsa lite sådan klokhet över alla andra som bossar runt här på jorden, det vore finemang och nödvändigt tycker jag:)
  Fin tavla!
  Stor kram,
  Frida

  SvaraRadera
 9. Men ni är väl bara för goa. Det är ni mina fina läsare som ger bloggen färg och innehållet substans. Tack för att ni läser och kommenterar. Utan er vore den platt
  Kram till Anna, Evve, AnnLouise, Lena, Helena, Anneli och Frk Frida
  Love
  Emma

  SvaraRadera

INSPIRATIONSHELG

Tillhör du också en av oss som levt upp till andras förväntningar gång på gång. Trots att det ibland inte alls legat i linje med Din...