lördag 27 oktober 2012

Kreativitetsfnatt och kärlek till skapandet

Lördagkväll, tända ljus kreativitetsfnatt och livsglädje. Jag leker fortfarande lite med mitt uttryckssätt och blandar poesin med målandet utan egentlig struktur och plan...Kreativiteten spinner lös och tankar lindar sig runt penseln och resultaten är lite varierande om man uttrycker sig milt :) Konst är kul och skapandet utvecklar tanken.

"jag är en fågelflicka i förfall, en duva utan vingar där jag målar tavlor för världen, för någon, för ingen men kanske mest för mina gröna ögons ärlighet.

Du min renaste längtan det är stjärnklart i alla mina rum och tårpilen ropar ännu på vindarnas innerlighet. En jävlig balansgång för slocknade hjärtans serenader"
/Emma

3 kommentarer:

 1. Nämen oj! Jag tror jag blev kär i den här målningen! <3 Är det något som du säljer?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Beyond Eternity

   Vad roligt att du tycker om henne ;)
   Ja hon är till salu. Hon kostar 1 100,- Det är en originalmålning
   Hör av dig till emma@livskrafteremma.com om du är intresserade
   kram kram

   Radera
 2. Tack fina du för ditt svar. Om jag hade sansat mig lite innan jag skickade iväg min kommentar så hade jag hunnit inse att jag självklart inte har ngn ek. möjlighet att köpa konst :-/ Kär blev jag i den i alla fall, så det var främst det jag kände att jag måste säga:-)
  Passar på att nämna att jag hittade hit via poeter.se Jag är rätt såld på dina dikter och på din fantastiska utstrålning, som man inte kan undgå att se på bilden på poeter:-)Och jag är glad att jag hittade hit med tanke på alla otroligt kloka ord och din fantastiska konst.
  Det känns lite fånigt klyschigt att dessutom säga att du är vacker, för det är ju aningen ytligt när man inte känner personen...men skitsamma; du är otroligt vacker - så där inifrån själen vacker!:-)
  Återkommer garanterat;-)kramar M/BE

  SvaraRadera

INSPIRATIONSHELG

Tillhör du också en av oss som levt upp till andras förväntningar gång på gång. Trots att det ibland inte alls legat i linje med Din...