torsdag 16 augusti 2012

Nu är jag så där galet upp över öronen förälskad igen...


Morgonens promenad på mitt lilla berg intill huset där jag bor var så enastående vacker att hela jag blev som en mjuk boll av hänförelse över allt vackert vi har omkring oss. Ja jag vet att jag ibland blir lite väl religiös i mina formuleringar men jag tar det för det finns en stark kärlek mellan mig och naturen. Kanske det bästa av allt är att jag är lika förälskad i alla årstiderna. Följdaktligen kan man ju då säga att jag går omkring och är småförälskad för jämnan. Förälskad i mother nature minsann. 

Dock skapar det alltid en frustration i mig när jag ska försöka förmedla till er hur underbart jag tycker att det är vid dessa naturliga nära livet upplevelser. Språket är för snävt för att förklara och fotona saknar den nerv som realiteten så generöst levererar. 

Nåväl jag får väl nöja mig med att njuta och hoppas att ni tar er tid att göra det samma. Kom ihåg att naturen är det vackraste vardagsrummet av alla och dessutom är det det bästa stället för drömmar eftersom stora drömmar inte kan växa sig starka i trånga rum. Gå ut, se dig omkring och låt dina drömmar får ta den plats de förtjänar så blir de verklighet en dag


17 kommentarer:

 1. Du behöver inte hitta orden fast jag tycker du gör det bra ändå. De som förstår, de förstår och de andra förstår inte hur många ord du en använder. Att hänföras av moder naturs underbara skådespel är ren livslycka och det unnar man naturligtvis alla människor. Men jag tror inte att alla har förmågan, förhoppningsvis njuter de av andra saker. Musik, konst, teater... vad vet jag.

  Jag lever mig i alla fall in i din morgon och känner den så totalt som om jag vore där. Så förmedla det kan du, min vän.

  Kär i naturen är jag också, ha en fin dag. kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack fina du. Ja du har så rätt. naturen är en källa till glädje, helande och fascination.
   kramar till dig

   Radera
 2. Sköna sköna natur! Jag med är kär i naturen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är sannerligen kärlek
   kramar till dig

   Radera
 3. Känner så igen det du beskriver. Förälskelsen i naturen och frustrationen när man ska beskriva den.

  Kram Lena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja ibland räcker ordern inte till för att beskriva känslan
   kramar till dig

   Radera
 4. Förstår precis vad du menar:) Jag är också förälskad <3

  Kram Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja det är som rn poesi att får vandra i naturens underbara famn
   kramar till dig

   Radera
 5. Ja det där känner jag igen! Det är verkligen inte lätt att förmedla den känslan av kärlek och lycka över att vara ett med naturen.
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det kan väl inte sägas annat än att det är ren LYCKA att få vara ett med naturen
   kramar till dig

   Radera
 6. Jag håller med M-L Nilsson!

  SvaraRadera
 7. Visst är det en religiös upplevelse att vistas i naturen, det är då man uppskattar, känner frid och börjar fundera över de viktigare tingen......

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är en känsla som inte riktigt kan jämföras med någonting annat
   kramar till dig

   Radera
 8. Din kärlek till naturen lyser igenom dina inlägg.. varken foton eller ord överträffar den genuina känslan av kärleken.. och den känner man.

  Kramen

  SvaraRadera
 9. Tack rara...nej den känslan är AMAZING och svår att beskriva
  kramar till dig

  SvaraRadera

INSPIRATIONSHELG

Tillhör du också en av oss som levt upp till andras förväntningar gång på gång. Trots att det ibland inte alls legat i linje med Din...