söndag 30 oktober 2011

Vackra höstserenader från mig när oktober börjar gå för nedräkning
Vem bryr sig om att det är regnigt och blött en dag som denna. inte jag och min älskade prins i alla fall. Vi har vandrat omkring i ett försiktigt höstregn i Slottskogens färgrika omgivning. Är det inte vackert så säg när hela marken är som ett skimrande golv av guldiga löv och när de stora starka gamla träden býter skepnad inför vintern som komma skall. Det är något magiskt och ärligt med hösten som ingen annan årstid besitter.

Höstkramar och kärleksvarma omtankar till er alla. Det är fint att leva och jag hoppas ni känner likadant

10 kommentarer:

 1. Det känns skönt att få gå in i det mörka. Få ta sig tid att uppskatta det stilla, det tysta och det stora som vilar där.

  Kram Emma!

  SvaraRadera
 2. Det är den ljuvligaste av årstider med eller utan regn.
  Så vackra bilder på både lövprakten och prinsen
  Önskar dig en skön söndagskväll
  kram

  SvaraRadera
 3. Men åh du är ju för rar! Boken kommer när/om någon hittar mig. Bra saker kommer för dem som väntar sägs det ju.=) Så låt oss hoppas på mirakel. Love right back!

  SvaraRadera
 4. Underbara foton. Jag har själv njutit av höstens färger och fotograferat för fullt i helgen och lagt på min blogg. Fortsätt njut av hösten.
  Kram Kim

  SvaraRadera
 5. Ja så vackert det är i Slottsskogen såhär på hösten. Jag gick där igenom när jag gick till dej idag. Tavlan är nu upphängd i sovrummet och det blev så bra, ska lägga upp en bild på fb senare. Kram Anette P

  SvaraRadera
 6. Vilka härliga foton, både med och utan prins.

  Hösten är så fantastiskt vacker oavsett om det regnar eller inte.

  Varma kramar fina Emma!

  SvaraRadera
 7. Hej,
  ja tänk vilka fantastiska "mattor" som ligger på gatorna så här års. Hösten är härlig, lugn,frisk o klar.

  Ha en härlig dag :)

  /maja

  SvaraRadera
 8. Underbara bilder! Idag är det en underbar höstdag med solsken!

  Ha din bästa vecka!

  SvaraRadera
 9. Å denna underbara Slottsskog som fått besök av en universums små prinsar.....Lovely<3

  SvaraRadera
 10. Hej jag heter Joanna och är 23 men när jag var 14 år fick jag diagnosen Aspergers syndrom och nu bloggar jag öppenhjärtat om mitt liv med diagnosen för att samhället ska få mer insikt och förståelse för hur det är att leva med ett dolt funktionshinder och att alla är lika värda vilken bakgrund man än har:)
  Så kolla gärna in min blogg:)
  Ps.Glöm inte att anmäla dig till min veckans blogg tävling och ha chansen att bli länkad inför mina 400-600 unika läsare/dag:)

  SvaraRadera

INSPIRATIONSHELG

Tillhör du också en av oss som levt upp till andras förväntningar gång på gång. Trots att det ibland inte alls legat i linje med Din...