torsdag 13 maj 2010

Min torsdag

Nu har jag verkligen inte varit särskilt aktiv här på bloggen. I know. Har varit uppptagen med livet liksom. Har varit i Göteborg och jobbat två dagar. Jag är hjälper till som lärare på Akademi Coachstjärnans diplomutbildningar i Göteborg. Underbart stimulerande och utvecklande att möta dessa härliga grupper med blivande stjärncoacher. Alla dessa sköna, nyfikna och entusiastiska personligheter som samlas under ett och samma tak. Så utvecklande att följa de en bit på livsvägen. Jag älskar verkligen mitt jobb. Önskar alla kunde älska sitt jobb så som jag.Våren har även kommit till Dalarna med stormsteg och morgonen bjöd på varmt vårregn. Självklart åkte de rosablommiga gummistövlarna och regnkappan på och rainlover som jag är blev det promenad med himlens alla droppar smattrande på regnluvan och massor av renande tankar att sortera. Jag ÄLKSKAR varma regn och dofterna som alltid medföljer. För att inte tala om spegelblanka asfaltsgator och vattenpussar som jag och alla småbarn kan hoppa i. Nåja jag gör det lite försiktigt om jag har nån med mig för det är inte så populärt för mina barn att ha en mamma med blommiga gummistävlar som utan pardon hoppar omkring likt en galet glad och yvig femåring i vattenpölar.

Idag väntar lite jobb trots röd dag i almanackan. Har så svårt att rätta in mig efter röda och icke röda dagar i almanackan. Ska möta en klient och som vanligt ser jag fram emot att följa någon en bit på väg och se utveckling och positiv förändring.
Resten av dagen väntar läsning. Ska nämligen sätta klorna i Anna Gavaldas Lyckan är en sällsam fågel. Jag har inte läst den ännu, trots att den kom ut för rätt länge sedan. Jag älskar Anna Gavalda och har en benägenhet att bli behagligt uppslukad av hennes böckers karaktärer. När jag läste Tillsammans är man mindre ensam ville jag inte skiljas från karaktärerna så jag drog ut på den så länge jag kunde och drabbades av en lightvariant av separationsångest.


Ha en fin torsdagskväll och kärlek till Er alla

Emma10 kommentarer:

 1. Filmen Tillsammans är man mindre ensam kan jag varmt rekommendera :) Älskar både boken och filmen vilket är ovanligt, perfekt feel good film :)

  SvaraRadera
 2. Tack för boktipset! Finns den som film också! Kramar Susanne

  SvaraRadera
 3. Ja jag har sett filmen också. Underbart fransk och skönt stilla tempo som jag tyckte om....

  SvaraRadera
 4. Eller nu kanke det blev missförstånd. Det är alltså bara Tillsammans är man mindre ensam som finns som film :)

  SvaraRadera
 5. Hej som svar på din bok-fråga hos mig, kvinnan som har bloggen "En bok om dagen" anordnar pocketbyten ibland och jag fick boken Honungsbiets hemliga liv i det senaste bytet :)

  SvaraRadera
 6. Du verkar ha haft en mysig dag kära mor :)

  SvaraRadera
 7. En fantastiskt bok, kanske bättre. Eller så var det bara att den passade mig i tiden just när jag läste den. Hur som helst, njuuuut! Vårkramar till dig, fina Emma.

  SvaraRadera
 8. Vad kul att coacha coacher!
  Och blommiga gummistövlar skulle jag också vilja ha...
  Trevlig helg!
  Kram, Karin

  SvaraRadera
 9. Tack för boktipset, och ha en riktigt go helg!

  SvaraRadera
 10. Tror dina barn älskar att ha en mamma som är som du... Kramar och solsken

  SvaraRadera

INSPIRATIONSHELG

Tillhör du också en av oss som levt upp till andras förväntningar gång på gång. Trots att det ibland inte alls legat i linje med Din...