lördag 15 maj 2010

Man får en chans och tar tillvara den eller ser ett minne blekna bort...


Vi har alla ett val. Hela tiden. Möjligheter och chanser dukas upp på livets bord. Ibland ser vi dom inte för de är förklädda eller vi är rädda för de konsekvenser som kanske är en påföljd av vårt nya vägval eller chansval. Om vi vågar öppna nya härliga dörrar kan vi ta oss hur långt vi själva vill, men ibland måste vi våga stänga en dörr för att en nya ska öppnas. Faktum är att det öppnas alltid en ny dörr när man stänger en annan. Vi måsta våga hoppa rakt ut utan skyddsnät och lita på att livet tar emot oss och ger oss det vi behöverVågar du gå utanför komfortzonen och ta chanserna när dom kommer, nu och här i livet som är DITT, eller är du en av dom som står på perrongen och vinkar när tåg efter tåg passerar?

5 kommentarer:

 1. Jag försöker våga.. och det är mitt års tema.. så här långt har jag verkligen utmanat mig själv men visst är det lätt att fastna i komfortzonen och då och då trillar jag dit igen... men jag jobbar på det!

  Kramar

  SvaraRadera
 2. Ja jag har då verkligen fastnat i komfortzonen länge nu. Men jobbar starkt på att ta mig därifrån. Har suttit som fastgjuten så avtrycket av "ars..."(den bakre delen du vet)går nästan inte att få bort...hihi. Men skam den som ger sig. Nu tar jag nya tag och banar väg för mina mål. Tack för påminnelsen. Puss puss

  SvaraRadera
 3. Hejsan!
  Jag är på jakt efter ett par gummistövlar och hamnade på din blogg då du har en bild på ett par. Detta var visserligen två vår sedan du skrev om dom, men jag skulle så gärna vilja veta om du vet var man kan få tag på sådana. De var röda med vita prickar på. Tack på förhand!
  Mvh Eva Molander
  emjulia@hotmail.com

  SvaraRadera
 4. Det är bland det läskigaste som finns - att våga hoppa utan skyddsnät.
  Ibland har jag hoppat, och mitt i fallet frågat mig om jag egentligen inte är riktigt klok.
  Men, precis som du säger - livet tar alltid emot en. Jag har alltid landat på fötterna.
  Hittills ;)
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Ibland står jag kvar, alldeles för osäker för att våga ta hoppet. Ibland hoppar jag och några gånger har det gått rejält åt pipsvängen och vissa av dessa misslyckade hopp kämpar jag med än. Andra gånger har det gett en ny fräsch start.Men tyvärr har priset varit väldigt högt för de misslyckade hoppen, vilket gör att jag har tappat lite tron på min egen förmåga.

  SvaraRadera

INSPIRATIONSHELG

Tillhör du också en av oss som levt upp till andras förväntningar gång på gång. Trots att det ibland inte alls legat i linje med Din...