torsdag 6 mars 2014

Som en extended version av mig själv


Så har jag då äntligen kommit igång med mitt lilla projekt "utmana-dig-själv-Emma" Ett personligt må-bra-projekt där jag gör saker som ligger lite utanför komfortzonen och kittlar mina sinnen på ett positivt sätt. Jag har ju alltid varit en sjungande person som nästintill sjunger mer än jag pratar (överdriftsvarning) Jag mår så bra av att öppna hjärtat och bara sjunga ut. Har också alltid haft en förkärlek för gospel och den energi den frambringar. Så när en av mina vänner ställde frågan om vi skulle hoppa på Gabriel Forss gospelkör här i Annedalskyrkan i Göteborg kom svaret snabbt J A !

Efter tisdagens uppstart mådde jag som en extended version av mig själv. Som om vildhjärtat i bröstet på mig fullständigt flög fram. Att tillsammans med 300 andra sjunga med glädje och engagemang skapar en euforisk känsla som jag gärna upplever igen...och igen...
Att det är Gabriel som leder gör saken än bättre. Vilken glädjespridare och karismatisk energikälla.

Det här föll mig i smaken kan jag lova.

3 kommentarer:

 1. Det finns inget bättre, sång läker och stärker och leder vidare i livet, så har den gjort för mig. Det är helt fantastiskt hur SÅNG kan få hela kroppen och knoppen att börja leva, se sig om och våga steget till nya saker. För mig blev det ett uppvaknande, jag började förstå mig själv mer och mer... sången ledde till dansen som ledde till att jag började måla igen och på den vägen är det. Men nu ska jag snart rusa ut i den fantastiska vårdagen!

  SvaraRadera
 2. Åh vad härligt att det föll dig i smaken! Låter som ngt jag också skulle vilja göra. Det får bli när jag flyttar neråt ;)

  SvaraRadera
 3. Men så kul :)
  Sång är så healande och läkande - Nr 1 :)
  Snacka om att öppna upp hjärtat - sjung av hjärtat sjung :)
  Tummsen upp och stor glädjespridande kraamis :)
  :D

  SvaraRadera

INSPIRATIONSHELG

Tillhör du också en av oss som levt upp till andras förväntningar gång på gång. Trots att det ibland inte alls legat i linje med Din...