lördag 8 mars 2014

Nytt avsnitt i podcasten Viktigt på riktigt - om värderingar och hur viktiga pengar är och en gnutta feminism


Äntligen har vi ett nytt fräscht avsnitt att erbjuda i vår podcast "Viktigt på riktigt" Ett avsnitt där vi talar om huruvida pengar är viktigt eller ej, om homofobi, feminism och värderingar som kan vara både djupa och grunda. Vi har förstått också att vi bjuder upp till tanke hos många av våra lyssnare och de vill vara med och diskutera Varsågoda gott folk, lyssna, tänk till och tycka gärna till om det ni hör.

4 kommentarer:

 1. Jag gillar bilden, riktigt fin. Och man blir glad av den! Kram

  SvaraRadera
 2. Hej finingarna!
  Idag lyssnade jag på ert avsnitt på min promenad i vårsolen längs med vattnet i Årstaviken. Jag vilade på min favoritstam och dinglade med benen och reflekterade över allt som bubblade ur er. TACK.. och tack igen. Å jag ser fram emot att få ta del av någon annan i poden nästa vecka.

  Tänkte under programmet hur viktigt det är att vi samtalar om vad vi lägger för definition i olika ord.. som när Jossan säger att värderingar är det vi vilar på.. och du lyfter fram värderingar som inte är våra och som kanske påverkar oss. Eller när ni diskuterar demonstration eller protestera.. klokmostrar. Tycker om ert samtal och att få lyssna på hur det bär er fram..
  Å de där kloka coacherna, som tror att de vet allt.. vad rädd jag är ibland för att man ska se mig som en av dem.. som tycker att alla ska tycka som jag och att mitt recept på livet ska vara deras. Själv känner jag att min blogg fått för mycket ensidigt fokus på mig och hur jag lever.. men jag klurar på hur jag ska bredda den.. work in progress!!

  Tack igen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men så innerligt tack för dina ord och tankar Liv. Om du visste vad värdefulla de är. Jag tror inte att någon kategoriserar dig som en förstå-sig-påare som "vet" hur andra ska leva sina liv. No worries :)
   Ja värderingarna är pelare och vägvisare...om de är medvetna förstås...För mig är det viktigt att inventera mina värderingar med jämna mellanrum för att se mig själv in i själen och känna om jag är trogen det jag står för och tror på
   Kramar i mängder

   Radera

INSPIRATIONSHELG

Tillhör du också en av oss som levt upp till andras förväntningar gång på gång. Trots att det ibland inte alls legat i linje med Din...