onsdag 11 december 2013

Liten blir stor....
Så är det då 23 hela år sedan en liten knodd på 4,5 kilo bestämde sig för att komma till världen i raketfart. En liten stark man som hade bråttom ut och möta världen med ett leende. En liten prins som lärde sig springa före innan han kunde gå och som har tagit hela världen i sin famn. 

Min älskade son har gått och blivit stora mannen och ibland är det lite svårt att förstå att han inte längre är en liten Emil i Lönneberga som har det ena buset efter det andra på lager längre. En liten lintott som alltid haft så mycket energi och livsglädje att hela världen smittas i din närhetSå mycket kärlek rinner i venerna dina och så mycket känslor är ständigt i omlopp. Med en charm som får de flesta på fall och ett fantastiskt medmänskligt bemötande är det svårt att inte tycka om dig Anton. För att inte tala om din humor som är något av ett signum för dig. Ingen kan få mig att skratta så som du och ingen har heller så skön självdistans som du. Det är en gåva värd att bevara livet ut, på samma sätt som ditt skarpa intellekt. 

Älskade unge du är så vacker att klockorna stannar och jag tackar någon däruppe för att du har valt att bli just min son.

Grattis på din dag och må livet ge dig alla de vackraste kulörerna att måla ditt livsverk med

Jag älskar dig Anton...idag på din dag ....och alla andra dagar...

10 kommentarer:

 1. Vilken fantastisk kärleksförklaring! Och det sägs ju att föräldrar lär sina barn att visa kärlek och omtanke genom att de själva gett det till sina barn!
  Önskar dig en fin kväll, kram Maja!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack kära Maja...ja jag vill tro att det är så...what goes around comes around
   kramar till dig

   Radera
 2. Så himla vackert skrivit! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack kära Annika. Det värmer
   Men det är lätt att skriv varma saker om saker som värmer du vet
   kramar

   Radera
 3. Svar
  1. Från hjärtat mitt ärliga TACK
   kramar och ha en fin kväll

   Radera
 4. Vad fint! Vilken fantastisk kärleksförklaring.. Och så underbart att få barn att älska. Stor kram till dig i dag och alla andra dagar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är den största gåvan och lånet i livet...våra barn
   Kärlek och kram

   Radera
 5. Jag unnar dig verkligen denna glädje över denna leende son och även till dina fina tjejer och barnbarn osv - bara njut och sug i dig :)
  Som du märker kommer aldrig tiden tillbaka - liten blir stor :) :O
  För mig är det ju som du vet inte lika kärleksfullt och rart - men jag gör så gott jag kan och delar med mig av min kärlek osv till dom som tacksamt tar emot :)
  Kärlek och allt bäst på dig - är du värd :)
  :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag vet ju ditt läger kära du...allt är ju inte rarätt som vi brukar säga...men man får plocka russinen ur kakan och göra sitt bästa för de flesta
   allt gott
   kram

   Radera

INSPIRATIONSHELG

Tillhör du också en av oss som levt upp till andras förväntningar gång på gång. Trots att det ibland inte alls legat i linje med Din...