fredag 9 september 2011

Olika nyanser av min personlighet


Tänk så många olika nyanser vi människor består av egentligen. Vi är otroligt komplexa varelser som inte bara består av svart eller vitt. Det har fått mig att tänka på vilka nyanser jag består av och vilka delpersonligheter jag huserar. 
Jag får så många fina kommentarer och mail om min personlighet och hur ni inspireras av mig och min blogg. Jag är INNERLIGT tacksam och glad om jag når fram med mitt budskap och om andra kan inspireras av mitt sätt att tänka och bemöta livet och dess härlighet och för all del också smärta.
Idag tänkte jag faktiskt presentera några delar av mig som kanske inte är det allra första jag berättar för nya bekantskaper och som kanske inte är det mest representativa att stoltsera med.

* Jag älskar både pölsa, surströmming och fiskbullar och kan föräta mig av dessa läckerheter (som de flesta annars ogillar )
* Jag kan köra en och samma låt på repeat 15 gånger (om jag finner den tillräckligt grym)
* Jag tycker att Sveriges sexigaste röst innehas av Per Holknekt
* Jag stortrivs med att åka spårvagn och kan till och med bli lite besviken när jag kommer fram till jobbet och måste hoppa av. 
*Jag tycker att 05,00 på morgonen är en galet mycket härligare tid på dygnet än 22,00 på kvällen (vilket gör mig lite asocial ibland)
* Jag älskar blöta hundpussar (för det är villkorslös kärlek)
* Jag faller för svettiga gråhåriga män som luktar lite liniment och är en aning hjulbenta
* Jag fullkomligt älskar sura godisar och chips. (kan t o m smygknapra med munnen öppen när jag käkar OLW´s Dill & Gräslökschips om jag vet att jag är själv)
* Jag skrattar ihjäl mig åt riktigt dåliga skämt och trivs i grabbiga umgängen där nivån är riktigt låg.
* Jag kan gå i kläder som inte alls passar ihop (just bara därför att jag har lust att spegla min bubblande och sprudlande insida)
* Jag tycker att en skarp hjärna ersätter alla snygga magrutor, muskelpaket och fysiska manliga attribut i världen (i alla fall oftast :))

Dock har jag förlikat mig med allt det här och inser att det är härligt att vi alla är olika och kan berika varandra.

Vilka sidor har du som nyanserar bilden av dig ?

Kram på Er

4 kommentarer:

 1. Härlig reflektion över dina sidor som nyanserar dig själv.

  (ska ta mig en funderare över mina alla sidor ;) som skapar mitt jag.
  Sov så gott ha en härlig helg
  kram

  SvaraRadera
 2. Den får jag fundera på.. men några saker är väl att jag tycker det är oerhört gott att dricka mjölk till chips, popcorn och ostbågar. Jag läser gärna mormors damtidningar som avkoppling och för att få distans till allt annat värdsligt jag tror jag pysslar med. Jag tänker massor men är ofta på språng, jag har svårt att stå still när musik spelas... och jag är barnsligt förtjust i överraskningar och hoppar upp och ned ibland när jag får dem.

  Kramar

  SvaraRadera
 3. Ojsan, det är förklaringen till att du är du :)
  Och sån tur att vi alla är så olika varandra och bidrar till mångfald och omväxling :)
  Hm . . . jag är nog också en salig blandning av en massa olika ingredienser och hopkok :)
  Förutom pölsan, surströmming, linement och tidiga mornar - så kanske vi har mig mä där :)
  :D

  Därför är JAG som jag är - vilken tur :)

  SvaraRadera
 4. Jag är specialist på att inte göra något annat än att fundera på allt jag ska göra och till och med fylla anteckningsbok efter bok med idéer uppslag och research. Sen får jag panik över att det händer så mycket inom mig som aldrig syns! ha ha!
  Äter allt utom lever och njure och kan tänka mig att bara leva på små plock istället för regelrätta middagar - typ meze och tapas. Dansar på ställen och på tidpunkter då det inte passar sig. För mig passar det alltid.
  Kram Emma o tack för tanken!

  SvaraRadera

INSPIRATIONSHELG

Tillhör du också en av oss som levt upp till andras förväntningar gång på gång. Trots att det ibland inte alls legat i linje med Din...