fredag 24 september 2010

Refuse to judge yourself in the basis of the obtaining condition of your mind


Kvaliteten på dina tankar styr kvaliteten på ditt liv....

Visst känns det både härligt och ansvarsfullt. Det är ju faktiskt utifrån hur du upplever och förhåller dig till allt som är din verklighet. Vi har ju alla vår egen verklighet och sanning. Ellerur?! Det bästa är att vi kan börja om med ett nytt tankemönster så länge vi lever. Inte lätt men FULLT möjligt. Jag vet att det kan låta hurtigt men testa själv vetja. Tro inte på mig utan experimentera själv lite här mitt i livskarusellen och se vad just DU kommer fram till

Börja med att ställa dig frågan:

KAN LYCKA VARA ETT VAL ?

Blir du lite nyfiken på möjligheten ? Ta då och prova de närmaste dagarna att öva på någon liten företeelse eller person som du brukar reta dig på. Fundera vilka andra reaktioner och perspektiv som kan vara möjliga här. Bytt fokus. Prova om det går att se på just den här personen eller företeelsen på ett helt nytt och annorlunda sätt än du gjort tidigare. Börja träna att välja andra sätt att reagera. Nu när det här är nytt och bara ett test gör det med bara en företeelse eller person.

När du gjort detta fråga dig igen


KAN LYCKA VARA ETT VAL ?


Kom ihåg att varje gång du lyckas välja lycka gör du något stort och påverkar därigenom världen omkring dig
Lycka Till

4 kommentarer:

 1. Ja, jag tror att lycka är ett val. :-) Tänk vad härligt det är att kunna påverka sitt liv och sina inställningar. Att växa varje dag, om vi vill. Underbart!

  SvaraRadera
 2. Hej Emma,
  Gillar nya designen på bloggen. Lite som du =) Härligt med påminnelse om att man kan välja OCH att man faktiskt kan välja om. Kram!

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Javisst kan vi styra våra liv och välja lycka, men ibland kan det oundvikliga ske och det blir tvärtom - stor sorg. Tänker på sjukdom och lidande som kan kännas hopplöst och nedbrytande.

  Alltid så fint skrivet och tänkvärt!
  Kram /Bea

  SvaraRadera
 4. Vist kan man välja, Lycka. Men när man drabbas av att yngre personer dör, i familjen, då slås man totalt ut, men man kan komma tillbaka och känna en enorm lycka och livsglädje igen, som man inte trodde att man skulle kunna uppleva igen.

  Jag har lite svårt att höra, "väderprat", jag själv tänker inte väder, gillar alla väder, och vi kan ju ändå inte göra något åt det.

  Jag återkommer, för att läsa mer.

  Önskar dej en underbar helg
  Kramar
  /Maggan

  SvaraRadera

INSPIRATIONSHELG

Tillhör du också en av oss som levt upp till andras förväntningar gång på gång. Trots att det ibland inte alls legat i linje med Din...