måndag 2 augusti 2010

L I V S K R A F T E R


Så var jag åter installerad i hemmet efter nästan en vecka i Göteborg. Så gott jag haft det dessa lata, sköna dagar. Det har varit :

*Långa härliga kaffelatte-frukostar i goda vänners sällskap
*Goa´Kramar
*Blöta babypussar
*Umgänge med alla mina fina barn
*Mässbesök intill havet i solskenet
*God mat
*Kulturkafe´besök
*Konst

Ja, vad säger man - livet är allt bra fantastiskt. För mig är det här livskrafter och jag fylls av energi och mental kraft.

Idag blir det coaching och konstskapande. Vilket underbart jobb jag har dessutom.

Ofta stannar jag upp och observerar var jag befinner mig i livet idag och vilken livssituation jag skapat och inser att det är ett resultat av val jag gjorde igår. Det är fascinerande. Vi skapar våra liv. Nu. ...och nu. Så valen vi gör idag (och valen vi väljer att INTE göra idag) skapar vårt liv och vår tillvaro imorgon. Härligt inspirerande va?!

Vi är alltså alla ständigt skapande livskonstnärer som målar livet med de färger och nyanser vi själva vill. Självklart med olika förutsättningar och förhållanden men med valet att förhålla oss hur vi själva vill.

Så ta ut svängarna och våga måla livet i starka färger. Ta den stora penseln om det känns bäst eller den lilla försiktiga om du föredrar det. Det spelar inte så stor roll bara du vet att det är DU som väljer och att det är DU som skapar ditt liv så som du vill ha det. Och kom ihåg att våga drömma. Det är där allt börjar :)

Love till Er alla

7 kommentarer:

 1. Tack kära du! Vilken livsfilosofi du representererar och delar med dig till. Då jag deppar eller grubblar över livet någon timme då och då nästan varje dag försöker jag mana fram sådana tankar som du beskriver i inlägget. Skönt att bli påmind!
  Love

  SvaraRadera
 2. Hepp! Hepp!
  Nu är pengar på väg:-)

  /Fighter

  SvaraRadera
 3. Vad härligt det är att läsa dina texter,så bra
  Du verkar ha haft en skön semester,så även jag,tyckte det var riktigt roligt att vara tillbaka på jobbet efter 4 veckor, känner mig utvilad och fylld av ny kraft
  Ha en bra vecka

  SvaraRadera
 4. Hör nu söstra mi!! Du är helt underbar att få fram ditt budskap i det du skriver. Man dras verkligen med och får energi. Tack älskade Du.
  Puss

  SvaraRadera
 5. Äntligen får jag komma in hit och läsa dina fina texter. Härligt att du har haft det bra.

  KRAM!!!

  SvaraRadera
 6. True colurs are beautiful like a rainbow :)

  SvaraRadera
 7. Så är det verkligen, just nu känner jag att jag behöver ta mig en titt på vad jag vill plantera just nu... frukter av tidigare frön är skördade men jag måste titta på vad jag vill ha med mig in i framtiden..

  Kärlek till dig sunshine!

  SvaraRadera

INSPIRATIONSHELG

Tillhör du också en av oss som levt upp till andras förväntningar gång på gång. Trots att det ibland inte alls legat i linje med Din...