torsdag 2 januari 2014

Jag lovar och svär att vara trogen mig själv i all evighet


Då har vi då gått över gränsen igen. Gränsen mellan två olika kalenderår. Nu tror ju jag förvisso att tiden är ett människans påfund och konstruktion p g a att vi inte kunde greppa evigheten. Så egentligen behöver vi inte dessa s k tidsbegrepp och indelningar eftersom tiden egentligen inte existerar och allt sker parallellt. Nåväl jag ska inte grotta ner mig i dessa funderingar och fullständigt flyta ut i kvantfysiska utlägg om energier, eviga liv och allts fantastiska helhet. Det får bli en annan gång. Utan istället tänkte jag fundera lite omkring här med att göra bokslut för det gamla och kliva rakt in i det nya. Det nya som vi nu då kallar 2014. Ett nytt oanvänt och härligt år ligger framför oss som vi kan göra vad vi vill med. Det är lite kittlande och stimulerande att tänka att vi har en nystart att sätta tänderna i. Det känns som om tiden flirtar med mig och jag faller pladask i en förälskelse där jag hänfört lämnar över mig till det som ska hända i mitt magiska liv. 
So come on 2014 give it to me - jag är redoJag är så jäkla naket redo för ett nytt år. Ett hjärtats år där jag obönhörligen bara kommer att göra sådant som får mina hjärtliga ceremonier att spela i samklang. De ljuvligaste melodier som kommer att ge livskraft åt både mig och min omgivning. Jag ska bara göra sådant som känns rätt inuti mig. Tänk så många gånger jag bara VET men ändå inte gör. Rädslan och ett uppblåst ego har ställt sig bredbent i vägen och inbillat mig att jag inte kan, törs eller har möjlighet. Det är förbi med sådant nu. JAG ställer mig bredbent i mig själv och lovar att vara mig trogen för all evig tid. Oavsett. 

Jag samtalade t ex med en vän häromdagen gällandes det här med att älska. Att våga älska förutsättningslöst är det modigaste vi människor kan göra. Vi blottlägger allt det som gör oss mest sårbara och ger bort en del av oss själva utan att ha den minsta garanti. Vi lämnar över oss och har en inte chans att själva styra eller kontrollera det som händer. Vi avsäger oss all makt och det enda vi har att hålla oss i är själva kärleken. Så smärtsamt vackert att ord blir på tok för snäva för att ens försöka förklara egentligen


Som ni ser här nedan har jag också gjort en "visionboard" för det kommande året. Det gör jag varje årsskifte för att tydliggöra och manifestera det som huserar i mina inre visioner och drömmar. Jag kommer under året som vi nu tagit i hand att prata mer om kärlek i mina föreläsningar och hälla mer kärlek i både organisationer och instanser. Jag kommer också att meditera mera, utveckla min andlighet, resa, skapa mer struktur och så ska jag fortsätta  leva livet både rufsigt och roligt så som jag iofs alltid gjort. Det anstår förstås en rufsig person att leva därefter :) 
Så ja, nu är jag mer än redo för alla härliga utmaningar, möjligheter, möten och lärdomar som ska dukas upp. Jag laddar mig med nyfikenhet, ett öppet hjärta och en jäkla massa mod och så går jag med kavata steg in i 2014.

kärlek och omtanke till er alla
5 kommentarer:

 1. JA! en happy new year mind board vill jag oxå göra.
  Kram till dig och tack för all fantastisk inspiration.

  SvaraRadera
 2. Det är en vacker kärlek att lova sig själv att alltid vara trogen sig själv.

  Lycka till med det nya året och allt gott! /Anna-Karin

  SvaraRadera
 3. Vad kul att läsa dina tankar inför år 2014,tack för dem.satt också i går och gjorde min "visionboard",tänk positivt,lev positivt,släpp in kärleken i mitt liv,resa,umgås mer med väninnorna,åk på spa,träna,slappna av,skapa mm,så roligt att ha ett nytt blankt år framför sig.

  SvaraRadera
 4. Åh jag är ju fortfarande inte färdig med min.
  Men snart:) Den behöver sin tid.

  SvaraRadera
 5. Åh, så härligt "rufsig" du är - du jordiska ängeln :)
  Mera kärlek här också under detta år - även till mig själv :)
  Ett "Vissionboard" har jag aldrig gjort - inte så, men jag spår mig själv med OSIRIS bräde o kort och frågar även mina änglar om guidning :)
  Och i år är budskapet: Kärlek och stora förändringar till det bättre för mig :)
  Jag tror stenhårt på detta fantastiska år jag - underbart - hälsobringande :)
  Kram på dig med hälsa och kärlek även till dig o mig :)
  :D

  SvaraRadera

INSPIRATIONSHELG

Tillhör du också en av oss som levt upp till andras förväntningar gång på gång. Trots att det ibland inte alls legat i linje med Din...