söndag 26 februari 2012

Sälsafari, nattgäster och cirkus mello

Solen skiner. Morgonpromenaden med Svante the Boy var själaöppnande och så ljuvlig. Man anar en försiktig vår i luften. Det är allt något visst med våren och det den gör med oss. Något som sovit under vintern vaknar när solen värmer husfasader och oss övervintrade nordbor.

Har dessutom haft nattgäster i natt. Inte vilka som helst utan två små älsklingar som får mitt hjärta i brand. The Prince of Universe och hans fina mamma.


Gårdagen tilbringade vi i Slottskogen med termoskaffe, saft, tunnbrödsmackor, lek och säl- och pingvinsafari. Mysigt är bara förnamnet. När kylan började bita oss i nacken knallade vi hem och inmundigade lite egenhändigt skapade tapas i skenet av tända ljus.


Avslutning med Melodifestival (som jag förvisso inte skulle se mer efter att Ranelid blev ett finalämne förra delfinalen) var som vanligt mysigt. Jag kapitulerar och erkänner i offentlighetns ljus. I am a mello-fan, yea I am. Danny är som vanligt en STJÄRNA, med en catchig refräng, bra låt och ohyggligt grym koreografi. Även om jag faktiskt tyckte att Hellström-plagiatet Axel Algmark hade den mest trallvänliga och Emma-aktiga låten så förstod jag nog att det inte var vad den stora massan skulle uppskatta. Men vad gör väl det, jag kan ju ha honom som favorit och spela sönder "Kyss mig"här hemma oavsett om han går vidare i Cirkus Mello eller ej. För mig är det helt ovidkommande och oviktigt om han är en blek kopia av Göteborgs finest Håkan Hellström eller ej. Jag gillar - det räcker för mig :)


 
HÄR kan ni lyssna på låten som kommer att spelas igen..och igen...ja och kanske t o m igen hos mig.

Ha det gott och njut av våren alla härliga

2 kommentarer:

INSPIRATIONSHELG

Tillhör du också en av oss som levt upp till andras förväntningar gång på gång. Trots att det ibland inte alls legat i linje med Din...