måndag 26 juli 2010

Våga lite på att vingarna bär - dom gör det....

Det är så många som är utanför sig själva och letar sig trötta efter lycka, svar och kärleken när den är lite vackrare. Sånt otroligt slösande med värdefull resurs - nämligen tiden. Vi väntar liksom ibland på att någon annan ska komma med svaren eller att någon annan ska fatta besluten man själv inte riktigt vågar fatta.

Dumt kan tyckas...

Vi har alla svaren själva om vi vågar lita på vår egen förmåga att veta bäst hur vårt liv ska se ut. Vi är ju alltid summan av våra val och aldrig starkare än vår svagaste länk.

Våga lite på att vingarna bär och HOPPA lite mer i livet. Chansa och våga tro att livlinan är du själv. Det löser sig alltid om vi litar till den inre förmågan, personliga intuitionen, själen eller vad du själv väljer att kalla det. Den har alltid rätt.

Dock står den ofta i konflikt med intellektet som gärna tycker att vi ska göra som andra gjort eller som du gjort tidigare eller vad "man brukar" göra. Här utkämpas de största krigen i våra liv många gånger. "The great war between intuition and intellect"

Nej våga lite på vingarna och flyg högt i livet - utsikten är fantastisk när vi lever det liv vi är ämnade och kan vara den bästa versionen av oss själva

Love


4 kommentarer:

 1. jag glömmer det där ibland, men mer sällan nu än tidigare...

  Kramar

  SvaraRadera
 2. Men tänk om det känns som intuitionen är helt tyst? Kram

  SvaraRadera
 3. Har samma tanke som Elisa Day. Ibland är det helt tyst inombords och det är då jag önskar att jag hade någon i min närhet som kunde leka djävulens advokat och på så sätt locka fram min innersta önskan.

  SvaraRadera
 4. Maria och Elisa
  Intuitionen är sällan tyst. Ställer ni de frågor ni egentligen behöver svar på? Stannar ni upp i vardagen och lyssna in tystnaden och stillheten? Det är där svaren finns. Ni har ALLTID svaren själva. Måhända låter det kaxigt men ingen annan har svaren och intuitionen är inte tyst om ni låter den få den plats den förtjänar
  Promenera, meditera, var ensam, måla, skriv är några av mina tips för att få tillgång till det inre biblioteket.
  Ibland talar den inre känlsan men den säger saker vi inte vill lyssna på och då väljer vi att inte höra på.
  Ja det här är självklart otroligt personligt och kan inte tipsas om utan att ha mer vetskap om bakgrund osv
  Ha en fin dag
  kramar
  Emma

  SvaraRadera

INSPIRATIONSHELG

Tillhör du också en av oss som levt upp till andras förväntningar gång på gång. Trots att det ibland inte alls legat i linje med Din...