måndag 12 juli 2010

Förändring i vardagen

För er som inte redan vet det så har jag fr o m den 3 juni inte längre två arbeten. Jag har nämligen sagt upp mig från min administrativa tjänst, mitt i krisens Sverige, och satsar numera helhjärtat på det som är jag - nämligen mitt företag LIVSKRAFTER. Jag lever min dröm av hela min själ.

Nu kommer mina dagar att spenderas i spannet mellan coaching, föredrag, utbildning och skapande av livskonst. Det är spännande, inspirerande och kreativiteten får åter igen den plats den förtjänar i mitt liv. Jag lever helt enkelt som jag lär.

Läste så kloka och passande ord på Malin Berghagens blogg i morse. "Det är minst lika skönt att vara sann som att känna sig snygg" Jag kan bara le och hålla med

Bye bye ekorrhjul och trygghet och välkommen frihet, ovisshet och sanning gentemot mig själv.

Det här kommer att innebära att min bok blir färdigskriven, mer konst kommer att kunna erbjudas och självklart kan jag mer helhjärtat satsa på min yrkesprofession som coach och personlig utvecklare. Lovely var ordet :)


Presenterar ett par bilder från vår ljuvliga semester i Skåne med min stora bullriga familj, men det kommer fler bilder
Kärlek till Er alla

7 kommentarer:

 1. Åh, säger jag så härligt!! Så fantastiskt att du lever din dröm äntligen, och håller alla tummar och fötter för dig, fast jag vet att du fixar det :) utan det...Glädje över att du får göra det du önskar mest! kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaamar

  SvaraRadera
 2. Detta kommer göra dig gott kära mor !!

  SvaraRadera
 3. Så härligt och så viktigt! Jag har funderat mycket på mina val i en solstol i Tunisien. Och jag kom fram till att jag tror helt enkelt att mitt jobb-jag var alldeles för långt ifrån mitt jag-jag. Och det blir ett för slitsamt liv om de två aldrig kan mötas. Jag önskar dig all välgång under resan (även om det är helt onödigt). Kram!

  SvaraRadera
 4. All lycka till dig söstra mi. Har du klarat din väg så här långt så blir din forsatta livsväg inga hinder du inte klarar.
  Puss (ses om en stund)

  SvaraRadera
 5. Till Di, Sara, Maria och Jossan vill jag bara säga TACK och KRAM :)

  SvaraRadera
 6. Det kommer att gå alldeles galant!!!!!

  SvaraRadera

INSPIRATIONSHELG

Tillhör du också en av oss som levt upp till andras förväntningar gång på gång. Trots att det ibland inte alls legat i linje med Din...