måndag 1 mars 2010

Ingen kan göra allt - men alla kan göra något

Så varför inte delta i klimatmanifestationen Earth Hour 2010 den 27 mars kl 20,30 - 21,30 Se mera här

Som sagt var... "Ingen kan göra allt men alla kan göra något"

Ciao

8 kommentarer:

 1. Hej!
  Så sant som du säger ingen kan göra allt men alla kan göra något.
  Tack för besöket hos mig idag. Ang. din fråga så går det att köpa av det jag har, jag har ingen affär eller så men åker du förbi så är du välkommen att höra av dig.
  Ha en riktigt bra dag.

  SvaraRadera
 2. Hej :)
  Så du huserar i Ludvika :)?
  Där ser man nästgårds. Ser fram emot en fika på Engelen i helgen med god vän och vi ska fnula på ett projekt ihop. Bästa platsen för det - ett nice café så klart :))

  SvaraRadera
 3. Så sant, så sant! Jag skrev det igår och jag har skrivit det förr. Jag förstår faktiskt inte den logiken att om du inte gör något till 100% varför göra något alls. Vart kommer den ifrån? Jag vet. Det skrämmer andra som inte gör det, det får dem att känna sig lite misslyckade. Jag ha, så du är råkostare, men så fort en råkostare stoppar i sig något som inte är 100% råkost. då är se där och pekar med fingret, ha, ha, det där är ju inte råkost. Och? Ska jag sluta äta råkost överhuvudtaget bara för att jag stoppade i mig något som inte var råkost. Allvarligt, det låter ju jätte dumt. Men om jag (man) kommer ihåg, att när jag (man) får de där kommentarerna så beror det på andras känsla av otillräklighet, och det är ju lite ledsamt, och något jag (man) kan hjälpa dem med, om de vill :-)

  SvaraRadera
 4. jag vet och det kan inte sägas för många gånger. alla kan vi göra något.
  kram

  SvaraRadera
 5. Klart jag är med!
  Tack för din kommentar!

  SvaraRadera
 6. Det gjorde jag ifjol och tänker göra i år också.

  SvaraRadera
 7. Hej vännen tack för att du har besökt min blogg.jag såg att du läst ang,levande hundar blir hajbete,det är helt sjukt ,jag blev oxå väldigt berörd så oskyldigt djur,jag e uppvuxen med hundar och detta berörde mitt hjärta,jag läste detta på aftonbladet,så jag vet faktiskt inte vem du kan vända dig till.Men man kan säkert bidra med något som kan stoppa det groteska sjuka handligar,vad lever man i för värld,hur kan en människa bli så ond att göra på detta vis....
  kram på dig vill bara säga att du har en mycket fin blogg ,kommer att komma tillbaka

  kram kram Linda

  SvaraRadera

INSPIRATIONSHELG

Tillhör du också en av oss som levt upp till andras förväntningar gång på gång. Trots att det ibland inte alls legat i linje med Din...