tisdag 30 december 2014

Ny målning i kärlekens teckenIbland måste jag bara låta mig själv gå bananas bland romantik och kärleksmjukhet utan gräns. Det är så ljuvligt att kunna göra det med penslar och dukar. Ja jag är en hopplös romantiker som aldrig kan sluta tro på människan, kärleken och det vackra som uppstår däremellan. Så är det bara. Dock tror jag vi ska akta oss en aning för att förväxla vanor och trygghet med sann kärlek och ovillkorlighet. Ibland är gränsen hårfin och eftersom vi människor är rädda för förändring och gärna gör konsekvensanalyser de luxe så fort rädslan kommer på besök är det lätt att vilseleda sig själv.

Att ge det dyrbaraste och vackraste vi har till någon, nämligen hela vårt sårbara hjärta, utan att ha den minsta garanti är det modigaste vi människor kan göra. Att älska utan att kväva och att ge utan att kräva. Och att istället för att hålla fast någon ge dem anledning att själv vilja stanna bara genom att vara så älskvärda och sanna vi kan och har förmåga till. Om det inte räcker måste vi släppa varandra fria för kärlek är aldrig någonsin villkorad. 
Ja det är ur dom tankarna den här målningen skapats. 

"Punktering"
Akrylmålning på duk


4 kommentarer:

 1. Gulliga målningar :) Gott nytt år! Kram

  SvaraRadera
 2. 2015 - the Year of LOVE <3 Vi ses i Göteborg om två veckor!

  SvaraRadera
 3. Ja, du är enastående skicklig - "en fena" på att måla med massor av vibrationer av varma känslor :)
  Tänk att överlämna det sårbaraste vi äger o har igen - till en annan människa :) Jag vet att jag kommer dit igen - men är inte där - än :)
  Kärlek o ljus på dig från mig i Viken du jordiska ängel,
  :D

  SvaraRadera
 4. Wow, jag äslkar hur du använder färgerna, det sättet gör mej glad i sinnet!

  SvaraRadera

INSPIRATIONSHELG

Tillhör du också en av oss som levt upp till andras förväntningar gång på gång. Trots att det ibland inte alls legat i linje med Din...