tisdag 21 oktober 2014

Att samla själsfickorna fulla av glitterstunder att minnasTänk så gott det är att samla på stunder som får hjärtat att svämma över. En del samlar på prylar andra samlar på stunder. Jag tillhör den sistnämnda kategorin. I helgen fylldes mitt må-bra-stunds-förråd på rätt rejält. Jag tillbringade nämligen helgen tillsammans med fina människor som jag älskar att skratta, sjunga, promenera, samtala, argumentera och flamsa runt med.

Ett gäng vackra kvinnor som verkligen förgyller hela mitt väsen
Tack gode gud för ynnesten att ha dessa människor i mitt liv
Det är fina grejer det där 

Det är fint med nya sprakande bekantskaper och människomöten. De färglägger mitt livsverk och jag vill aldrig sluta träffa nya människor och skapa fina vänskapsband. Men det är alltid till de gamla invanda, trygga och kärleksnära vännerna man återvänder. Det är något att komma ihåg och vara rädd om2 kommentarer:

 1. Det är en gåva minst sagt. Att fylla sitt liv med människor som förgyller.
  Sånt är viktigt, även om de flesta möten är viktiga så är det dom där "på djupet" relationerna som stannar kvar som mest i hjärtat.
  Härligt!
  Kram till dig!

  SvaraRadera
 2. Tack kära du för en helt underbar helg! Finns inget som går upp emot de band som vi knutit och har. Vi får se till att vårda banden lite oftare bara.......

  SvaraRadera

INSPIRATIONSHELG

Tillhör du också en av oss som levt upp till andras förväntningar gång på gång. Trots att det ibland inte alls legat i linje med Din...