söndag 3 februari 2013

En söndag att avnjuta likt ett underbart årgångsvin av finaste sortLivet är till för mig och Dig. Vi har ett uppdrag som vi fick i samma stund som vi föddes. Det är att ta vara på livet efter allra bästa förmåga. Vi är en frukt av att det vackraste livet kan erbjuda. Nämligen kärleken mellan två människor. 

Vårt uppdrag är inte att kika på hur andra lever sina liv och sen försöka efterlikna det så mycket det går. Nej vi har fått uppdraget att leva vårt liv så kraftfullt, sant och kärleksfullt som det bara är möjligt utifrån våra egna preferenser och egenskaper

Så ta den här dagen i din hand och gör den till DIN. Fånga inte dagen för den kvävs i fångenskap. LEV dagen och KÄNN livet i dig. Gör nåt kul, galet, stimulerande eller bara skönt som får ditt inre att lyftas till en glädjenivå där lyckohormonerna får lite lagomt skönt frispel så där.

En söndag att avnjuta. Lycka till.


5 kommentarer:

 1. Åh, finns det nå't underbarare och härligare :)
  Att få se en medmänniska stråla av kärlek i sitt inre ljus :)
  Nu ska jag ut i den strålande solen och samtidigt som jag ska stråla själv - ska jag försöka få dom jag möter att stråla :)
  En strålande kramis av vårt inre ljus
  :D

  SvaraRadera
 2. Vackert skrivet och så sant.
  Varmaste kramen från Liv

  SvaraRadera
 3. Lika kloka ord som vanligt. Man blir alldeles varm i hjärtat.

  SvaraRadera
 4. Genom att ge ett leende till andra sprider glädjen med värme och dina ord sprider ett leende som sprider glädjen :-) Ha en skön dag o må gott :-)

  SvaraRadera
 5. Ni är så härliga. Tack för att ni kommenterar och delar med er
  Love och kram
  Emma

  SvaraRadera

INSPIRATIONSHELG

Tillhör du också en av oss som levt upp till andras förväntningar gång på gång. Trots att det ibland inte alls legat i linje med Din...