onsdag 30 november 2011

Hur definierar du ordet framgång egentligen?

Alltför många människor lever sina grannars liv. Så många bland oss ​​bygger sin framtid på en definition av framgång som säljs till oss av samhället, media eller våra vänner. Det är så mycket bättre om du medvetet väljer att leva efter DINA värden och en helt annan värdegrund än dom. Du har ju din erfarenhet, dina värderingar, dina mål och dina känslor som inte alls är detsamma som någon annan i hela världen.
Mitt råd idag är att du tar dig 60 minuter under de närmaste dagarna och tänka igenom vad du satsar ditt mentala fokus och din fysisk energi på. Spenderar du din värdefulla tid på ett arbete som är känns viktigt för dig och som går i linje med dina personliga strävanden och inre drömmar? Eller är du fast i den tjocka massan av vad vi tror är omvärldens förväntningar? Eller tror du att ett arbete är synonymt med att bita ihop, kämpa på och hålla ut? Att vara riktigt upptagen är det att vara RIKTIGT upptagen för dig eller låter du saker ta upp din tid för att du tror att du måste? Vet du vad du vill men tror inte att det går? 
Den framgång du just nu söker har faktiskt att göra med vad som kommer att göra dig glad, uppfylld och tillfreds när du en dag tittar tillbaka på ditt liv. Vi människor, i den här delen av världen, tror dock ofta att framgång har med siffran på bankkontot att göra och att vi är lyckliga om vi är LYCKADE enligt normen för framgång.

Framgång är att leva sitt liv på sitt eget sätt med de förutsättningar vi har - oavsett vad det handlar om. För en del har det med siffran på bankkontot att göra men för väldigt många andra har det med något helt annat att göra, men vi vågar inte att tro att det är möjligt och blir därmed vårt eget största hinder på vägen mot våra personliga mål och drömmar.
ALLT ÄR MÖJLIGT - lita på det!

Jag råder dig att fr o m idag fokusera på de dimensioner i ditt liv som berikar, utvecklar och skänker glädje - om du menar allvar med själslig och personlig lycka förstås ;)

Kom också ihåg att äkta storhet ofta kommer från förmågan att leva för något som större än du själv och att du ämnar lämna den här världen en dag bättre än du fann den.


With love

3 kommentarer:

 1. Lite sent...men jag har ju varit bortrest :) Ja, det är mina sängkläder på bilden. Texten och blomman upprepas över hela, det är alltså inte bara en stor bild. Älskar dom!

  SvaraRadera
 2. Jag försöker nog (osvensk som jag är av mig) sent om sider iaf, men - att fokusera på vad som gör mig gott - och som får mig att växa osv :)
  För då kan jag finnas på ett kraftfullare sätt för dom som behöver mig :)
  Är jag stark o hel, så gör jag mer nytta här i världen o i universum :)
  Ljus o allt bäst
  :D

  SvaraRadera
 3. Underbart, tänkvärt inlägg!!
  Puss o kram

  SvaraRadera

INSPIRATIONSHELG

Tillhör du också en av oss som levt upp till andras förväntningar gång på gång. Trots att det ibland inte alls legat i linje med Din...