lördag 6 november 2010

När livet går i uppförsbackeNär vi längtar efter ett liv utan svårigheter, påminn oss då om att vackra ekar växer sig starka genom hårda vindar och att de mest gnistrande diamanter bildas under högt tryck. Det som skiljer de stora framgångsrika personerna från mindre framgångsrika är deras förmåga att se motgångar som utmaningar som är till för att lösas, genomlidas, ridas ut och besegras.
Livet bär alla nyanser och därigenom lär vi oss
kram

9 kommentarer:

 1. Vackra ord som innehåller så mycket sanning! Så är det Emma, och jag skulle inte vilja vara utan allt jag gått igenom, för utan det vore jag inte den jag är idag!

  Varma helgkramar fina Du!

  SvaraRadera
 2. Det går inte att vara annat än ödmjuk, åt livets med och mot gångar.
  Tänkvärt skrivet, bra liknelse med Ekens kraftfulla verk..
  Njut helgen
  varmkram

  SvaraRadera
 3. Du har rätt, plötsligt ser jag det som jag måste besegra på annat vis... för det ska gå. Min strid har med en älskad hobby att göra, en inre feghet som sätter stopp i tron att jag inte kan och räcker till.
  Det var fina ord! Är glad att jag hittade hit. Karm.

  SvaraRadera
 4. Som Sally skulle ha sagt: Det går inte att bromsa sig ur en uppförsbacke! :)

  SvaraRadera
 5. Du är så himla klok Emma du får en verkligen att tänka till
  Tack
  Kram

  SvaraRadera
 6. Precis som jag kan tänka när jag möter en människa med grova drag och rynkor.....där har det hänt något, någon som mött livet....mycket erfarenheter...än när jag jämförelsevis ser ett ansikte fullt av botox eller andra ingrepp som gjorts gång efter annan.... vad är denna människa rädd att möta....livet?

  SvaraRadera
 7. Tack alla för fina tankar och kommentarer. Ni berikar
  Ha en fin kväll
  kram
  Emma

  SvaraRadera

INSPIRATIONSHELG

Tillhör du också en av oss som levt upp till andras förväntningar gång på gång. Trots att det ibland inte alls legat i linje med Din...