söndag 15 januari 2017

Lansering av nya motiv är som att hänga ut själen i ett öppet skyltfönster


Resan från att jag står vid staffliet till att jag presenterar en färdig produkt är ofta lång och en aning krokig för mig. Eller resan börjar egentligen långt innan stunden vid staffliet. Den börjar oftast med en bild, en händelse, en människa eller en omständighet i mitt liv som jag känner bara måste omsättas till en målning. Något som i sin tur aktiverar en känsla som jag har ett behov av att förmedla. Det här är en utvecklande och spännande process som jag lever mitt liv igenom. Det är väldigt personligt för mig. Det låter ju lite pretto men det hjälps inte för det är så det är. 

Detta gör ju att jag känner mig skapligt hudlös när jag presenterar min konst för omvärlden. Jag gör ju det möjligt för andra att kritisera en bit av mig själv. Lite som ett själsligt skyltfönster som andra har tillgång till. "Scary" och otroligt intressant på samma gång. Bitterljuvt känsla.

Nu är det dags att presentera mina nya damer på Formexmässan 18-21 januari. Jag har den här gången använt mig av tre budskap som är viktiga för mig och som jag gärna förmedlar igen och igen. 

Stay Strong - Dream Big - Be True.

Dessa nya målningar kommer nu ut på härliga sköna kuddar att gosa ner sig med i soffan eller sängen. Snygga lite större tavlor med passepartout och svart stilistisk ram. Och goa muggar att dricka sitt morgonkaffe eller kvällste ur. 

Om du har möjlighet kom gärna och besök oss på Formexmässan i Silksflowers monter C12:41 C14:40 på . Jag kommer personligen vara där hela onsdagen och torsdagen. 

Ha de´ och jag hoppas vi ses


2 kommentarer:

 1. Visst stämmer dina fina tankar så bra - som alltid :)
  Och - vilka enastående 3 budskap du delar med dig av :)
  Hoppas mässan blev jättelyckad - och att "dina nya härliga damer" hamnade i nya kärleksfulla hem :)
  När jag var på Bernö (blommor o presentartiklar Sandviken) sist - drogs jag till några fantastiska välbekanta "ängladamer" - sa till min väninna - "dessa måste vara gjorda av härliga Emma" - och gess what: Det VAR Emma K :) Jättefina :)
  Änglakraamis från mig i min Vik till dig du jordiska ängel,
  :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack rara..vad roligt att hittade mina damer. Dom finns faktiskt lite överallt numera runt om i vårt avlånga land. Jag är så glad att kunna sprida mina budskap och mina målningar
   Kram på dig

   Radera

INSPIRATIONSHELG

Tillhör du också en av oss som levt upp till andras förväntningar gång på gång. Trots att det ibland inte alls legat i linje med Din...